De beste seksspeeltjes voor mannen

De beste seksspeeltjes voor mannen

De beste seksspeeltjes voor mannen, welke zijn dat eigenlijk? Waar vrouwen tegenwoordig openlijk over seksspeeltjes praten, is dit voor mannen een minder gangbaar onderwerp. Gelukkig wordt het gebruiken van seksspeeltjes ook onder mannen steeds meer geaccepteerd. Het goede nieuws is dat er tal van seksspeeltjes voor mannen zijn waar je ongetwijfeld veel plezier mee hebt. Wij hebben de beste seksspeeltjes voor mannen voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Fleshlight

De fleshlight is het ideale seksspeeltje als je het gevoel van echte seks wilt hebben. De buitenkant is gemaakt van soepel materiaal, waardoor het levensecht aanvoelt. Ook kun je de fleshlight door middel van warm water op lichaamstemperatuur brengen. De binnenkant van dit speeltje voelt bijna als een echte vagina aan en stimuleert de penis optimaal. Ook kun je deze sekstoy eenvoudig losser of strakker draaien vanwege de handige dop aan de achterkant. Hiermee kun je geheel zelf de zuigkracht van de fleshlight bepalen.

Cockring

Een cockring is een seksspeeltje wat ervoor zorgt dat je erectie steviger aanvoelt. Ook houdt deze langer aan. Je schuift de cockring om de basis van je penis heen. Omdat de ring strak om de penis zit, kan het bloed moeilijk wegtrekken. Als je als man last hebt van erectieproblemen, dan kun je door een cockring te gebruiken weer meer genieten van seks. Voor mannen zonder erectieproblemen is een cockring een leuk extraatje, waardoor ze langer seks kunnen hebben. 

Stimulerende eitjes

Stimulerende eitjes zijn erg fijne seksspeeltjes. Doordat ze vrij compact zijn en er discreet uitzien, kun je het speeltje eenvoudig meenemen op reis. Je kunt verschillende soorten eitjes kopen die elk hun eigen structuur aan de binnenkant hebben. Het flexibele materiaal zorgt ervoor dat je het speeltje makkelijk over je penis heen kunt schuiven. De structuren aan de binnenkant bieden je optimale stimulans. Omdat de eitjes niet eenvoudig schoon te maken zijn, kun je ze het beste maar eenmalig gebruiken. Gelukkig zijn stimulerende eitjes voor een lage prijs verkrijgbaar.

Buttplugs

Buttplugs winnen steeds meer aan populariteit. Het is de ideale optie als je kennis wilt maken met anale seks. De buttplug is klein, flexibel en is tevens makkelijk in te brengen. Buttplugs hebben een platte en brede achterkant, wat ervoor zorgt dat het seksspeeltje niet zomaar naar binnen schiet.

Prostaat massagers

De prostaat stimulator is een erg lekkere sekstoy. Hiermee kun je de prostaat stimuleren en jezelf tot een ongekend hoogtepunt brengen. De prostaat kun je ongeveer 5 cm diep in de anus vinden. Om dit plekje te bereiken, kun je jouw eigen vingers gebruiken. Echter zijn er ook speciale speeltjes waarmee je de prostaat kunt stimuleren, zoals de prostaat massager. Deze hebben een gebogen top, waardoor de stimulator eenvoudig de prostaatklier bereikt.

Je weet nu wat de beste seksspeeltjes voor mannen zijn. Weet jij al voor welk seksspeeltje je gaat kiezen? Bestel je favoriete seksspeeltje dan meteen in een erotische webshop of bezoek een seksshop.

Recente blog artikelen

Welk orgasme bereik je met welke vibrator?
Dildo ideeën
De beste seksspeeltjes voor vrouwen
Bekkenbodem trainen
Tips om je partner te laten weten dat je van hem/haar houdt
Dit zijn de feitjes over sperma