De beste seksspeeltjes voor vrouwen

De beste seksspeeltjes voor vrouwen

Met seksspeeltjes kun je jouw seksleven een stuk leuker en spannender maken. Als je als vrouw sekstoys gebruikt, zal je veel nieuwe prikkels ervaren die niet bereikt kunnen worden met een penis, mond of vingers. Ook zal je door seksspeeltjes te gebruiken sneller een orgasme bereiken. Reden genoeg om op zoek te gaan naar de beste seksspeeltjes voor vrouwen. Wij hebben de top 5 beste seksspeeltjes voor vrouwen voor je op een rijtje gezet, zodat je snel een keuze kunt maken.

1. Vibrator

De vibrator is een van de beste seksspeeltjes voor vrouwen. Zo is de meest populaire vibrator de Rabbit vibrator. Dit is een vibrator die zowel de G-spot als clitoris stimuleert. Vaak worden deze vibrators ook wel dubbele vibrators genoemd of een Tarzan vibrator. Het bovenste stukje van de vibrator heeft de vorm van een konijnenoortje en stimuleert de clitoris. De heerlijke vibraties zorgen ervoor dat vrouwen snel een intens orgasme bereiken.

2. Dildo

Een dildo is ook wel een niet trillende vibrator. Deze wordt vaak alleen voor de penetratie gebruikt, waardoor dildo’s wat groter zijn dan vibrators. Vooral glazen dildo’s zijn zeer populair bij vrouwen. Deze kunnen gekoeld of opgewarmd worden voor een intense en sensuele ervaring.

3. Mini vibrator

Welke vibrator je kiest, hangt geheel af van wat jouw fantasieën en wensen zijn. Ook de mini vibrator behoort tot de beste seksspeeltjes. Het fijne van dit speeltje is dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Het kleine formaat maakt dat hij niet zal opvallen in je tas. Je kunt mini vibrators in diverse vormen kopen. Denk aan mini vibrators in de vorm van lipstick, een klein eitje of in de vorm van een vinger. Als je op zoek bent naar een onopvallende vibrator, dan is de mini vibrator een uitstekende keuze.

4. Vibratie eitje

Een vibratie eitje kan jouw seksleven naar een hoger niveau tillen. Niets is spannender dan ergens naartoe onderweg zijn en te genieten van een vibratie eitje in je vagina. Denk aan als je in een restaurant zit met je vriend, naar de supermarkt gaat of ergens op visite gaat. Je kunt deze eenvoudig inbrengen en niemand zal het doorhebben. Dit natuurlijk als het je lukt jezelf in te houden terwijl je het eitje in hebt. Veel vibratie eitjes hebben ook een afstandsbediening. Hiermee kun je de precieze frequentie van de trillingen instellen. Erg spannend om deze te laten besturen door je partner, omdat dit hem een gevoel van macht geeft. Dit kan ook jouw partner meer opgewonden maken.

5. Vagina balletjes

Vagina balletjes zijn ook zeer populair. Er zijn diverse soorten vagina balletjes die je niet alleen kunt gebruiken om je bekkenbodem mee te trainen, maar ook als seksspeeltje kunt toepassen. Het fijne hieraan is dat ze in diverse groottes verkrijgbaar zijn. Het dragen van vagina balletjes kan erg opwindend zijn, omdat sommige balletjes zowel tegen de vaginawand als tegen de G-spot drukken.

Voor welk speeltje uit onze top 5 beste seksspeeltjes voor vrouwen kies jij?

Recente blog artikelen

Welk orgasme bereik je met welke vibrator?
Dildo ideeën
De beste seksspeeltjes voor mannen
Bekkenbodem trainen
Tips om je partner te laten weten dat je van hem/haar houdt
Dit zijn de feitjes over sperma