De fijnste voordelen van een Luchtdruk vibrator

De nieuwste uitvinding op het gebied van sextoys is de luchtdruk vibrator. Het lijkt nu wel een onmisbaar speeltje in het nachtkastje van de vrouw. Maar liefst 97% van de gebruiksters ervaart een spetterend orgasme. Daarom is dit artikel een ode aan deze vernieuwende en sexy uitvinding. 

Hoe werkt zo’n luchtdruk vibrator? 

Je raadt het al – een luchtdruk vibrator werkt met luchtdruk. Via het speciale zuigmondje zuigt hij de clitoris langzaam iets naar binnen, waardoor er een soort van vacuüm ontstaat. Dit doet hij heel zachtjes. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er een stofzuiger op je clitoris wordt gezet. Vervolgens wordt de clitoris afwisselend gestimuleerd door luchtdruk golven. Het lichte zuigen wordt afgewisseld met druk. Als je het erg lekker vindt of gewoon wat meer stimulatie wil, dan zijn er ook hardere standen. De nieuwste versies van de bekende merken, zoals Satisfyer of Womanizer, hebben minimaal 11 standen. Het is dus even zoeken wat voor jou het lekkerste is, maar dat er eentje op zit die je laat komen… Dat is wel zeker! 

Geen overstimulatie en nog 4 andere voordelen 

Het grote voordeel van de luchtdruk vibrator is dat er geen overstimulatie ontstaat. Bij de standaard vibrator heb je een steeds hardere stand nodig om tot een orgasme te komen. Bij de luchtdruk vibrator is dat niet het geval, die geeft elke keer hetzelfde gevoel. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen van deze vibrator en dat zijn: 

1. Makkelijk schoon te maken door een afneembaar mondje; 

2. Hij maakt weinig lawaai en is dus discreet te gebruiken; 

3. De toys zijn waterdicht. Ga lekker in bad zitten met een kaarsje aan, goede film erbij en gaan… 

4. Hij is gevormd naar je hand en licht van gewicht, zodat hij ook na een half uurtje niet zwaar aanvoelt. 

Waarom een luchtdruk vibrator ook leuk is voor de man 

Tijdens de seks gaat het tussen man en vrouw niet altijd gelijk op. De man is meestal eerder klaar dan de vrouw. Of hij houdt in óf zij moet nog. En dat terwijl het voor de man zo aantrekkelijk is als de vrouw ook klaarkomt, zowel visueel als voor zijn ego. Neem daarom de luchtdruk vibrator mee tussen de lakens, om lang wachten en teleurstellingen te voorkomen. 

Luchtdruk vibrator kopen? Zo vind je eentje die bij jou past

Wil jij een luchtdruk vibrator kopen? Het hangt dan helemaal af van jouw smaak welke bij je past. Qua kleur vind je vast wel een favoriet, want het aanbod is enorm. Verder hangt het af van je budget. De prijzen lopen uiteen van 30 tot 200 euro. Bestel je favoriete item en ontvang binnen 24 uur bij je thuis.

Uitgelichte afbeelding

voordelen luchtdruk vibrator

Recente blog artikelen

De beste Kerstcadeau tips
Womanizer DUO
Weer meer zin in seks?
Voor de single man: top 5 masturbators