De P-Spot: wat je moet weten over het stimuleren hiervan

Zo stimuleer je de P-Spot

De P-Spot is ook wel de prostaat spot. Wanneer je anaal een vinger inbrengt en deze naar je buik toe beweegt, kun je hem al snel voelen. De P-spot voelt een beetje als een spons aan. De man kan door stimulatie van de P-Spot een intens orgasme ervaren. Zeker als hij hierbij afgetrokken wordt, zorgt dit voor een erg fijn gevoel. Wij vertellen je hoe je de P-Spot kunt bereiken en hoe je deze spot van je partner kunt stimuleren. Lees snel verder!

Hoe kun je de P-Spot bereiken?

De P-spot is niet lastig te vinden. Om deze spot te bereiken, doe je een of twee vingers in de anus en buig je deze ietwat naar je buik toe. Neem hier de tijd voor en zorg ervoor dat je gladde en korte nagels hebt. Wanneer je compleet op je gemak bent, zullen je spieren zich meer ontspannen. Streel eerst het gebied rondom de anus, zodat deze meer ontspannen wordt. Vervolgens doe je een of meerdere vingers in de anus. Om dit soepeler te laten verlopen kun je glijmiddel gebruiken.

De P-Spot van je partner verwennen

De P-Spot van je partner verwennen doe je door eerst over het rectum van de man te wrijven. Als hij dit lekker vindt, kun je deze zachtjes masseren. Als je partner daarvoor nog niet voldoende ontspannen was, zal hij dit nu wel zijn. Ga vervolgens verder en laat je vinger ietwat naar binnen gaan. Als je een bobbel ter grootte van een walnoot voelt, heb je de P-Spot gevonden. Kijk goed naar de reactie van je partner. Als hij ervan geniet, kun je doorgaan met het stimuleren van zijn P-Spot. Experimenteer samen met je partner en kijk wat voor hem het lekkerst is. Sommige mannen zullen helemaal dol worden van genot, terwijl het voor andere mannen ietwat ongemakkelijk kan zijn. Laat je partner ook vertellen wat wel en niet lekker voor hem is, want goede communicatie maakt de seks alleen maar beter. Wellicht kan stimulatie van de P-Spot de eerste keer ietwat vreemd aanvoelen, maar dat is vrij normaal tijdens zo’n eerste keer. Met de tijd wordt het stimuleren van de P-Spot steeds lekkerder voor je partner en zal hij zich ook meer kunnen ontspannen.

De P-Spot stimuleren met seksspeeltjes

Je kunt ook je eigen P-Spot of de P-Spot van je partner stimuleren met seksspeeltjes. Er zijn diverse soorten seksspeeltjes op de markt die erop gericht zijn de P-Spot te stimuleren. Wanneer het niet fijn voor je is om met je vinger de anus in te gaan, kun je dit dus overlaten aan een seksspeeltje. Ook kan een seksspeeltje net wat extra stimulans geven. Zeker als je een voor een vibrerend seksspeeltje kiest. Als je gebruik maakt van seksspeeltjes, is het altijd belangrijk om voldoende glijmiddel te gebruiken. Zo zal jij of je partner minder snel pijn ervaren en wordt de stimulatie van de P-Spot een stuk fijner.

Recente blog artikelen

Welk orgasme bereik je met welke vibrator?
Dildo ideeën
De beste seksspeeltjes voor vrouwen
De beste seksspeeltjes voor mannen
Bekkenbodem trainen
Tips om je partner te laten weten dat je van hem/haar houdt