Fun Factory NÔS Cockring Review

Review Fun Factory NÔS Cockring

Zoek je een vibrerende cockring? Ik testte de NÔS Cockring van Fun Factory. Wat maakt deze cockring zo speciaal? En waarom zou jij hem ook zeker moeten hebben? In deze review vertel ik je wat de NÔS Cockring precies is, ga ik hem voor je testen en vertel ik wat mijn eindoordeel is. Lees snel verder voor mijn review over de NÔS Cockring van Fun Factory.

Wat is de Cockring NOS Fun Factory?

De NÔS Cockring is een bijzondere cockring. Je zult bij de meeste vibrerende cockringen zien dat de vibrator bovenop de penis zit. Dit is fijn voor de man, maar minder handig als je ook de clitoris van de vrouw wilt stimuleren. De NÔS Cockring is ontworpen met zowel de man als de vrouw in gedachten. 

De twee vibrerende punten zijn lang genoeg om zowel de penis als de clitoris te stimuleren. Dit maakt het mogelijk om tegelijk tot een orgasme te komen en de man heeft langer een erectie (die tevens harder wordt). De opening van deze cockring is niet rond, maar heeft een comfortabele pasvorm, omdat de penis ook niet rond is. Ook zijn de instellingen van de cockring eenvoudig te wijzigen, waardoor je de vibraties goed kunt afstellen.

Fun Factory NÔS Cockring Review - second paragraph

Productinformatie NOS Fun Factory

Prijs: €69,90
Batterijen/oplaadbaar: geen batterijen nodig, oplaadbaar
Materiaal: siliconen
Niveau: beginner

Het gebruiken van de Cockring NOS Fun Factory

Ik testte de cockring NÔS Cockring van Fun Factory met mijn partner. Je schuift de cockring om de basis van de penis. Zo kun je hem makkelijker aan- en afdoen. De Cockring voelt heel aangenaam en zacht aan. De extensions houd je naar buiten gericht, zodat ze de clitoris en schaamlippen goed kunnen raken terwijl de man stoot. 

Je kunt ook de NÔS in de hand nemen voor meer directe stimulans. Dit vond mijn partner erg lekker. Bij het gebruiken van de NÔS valt meteen al op hoe lekker de vibraties zijn. En ook hoeveel mogelijkheden je hierin hebt. 

Zo heeft de NÔS Fun Factory vier snelheden en zelfs een flirt-instelling. De flirt-instelling is erg lekker, kunnen wij je vertellen. De flirt-instelling is ook wel een lus van 5 minuten met licht variërende trillingen waardoor je niet gewend raakt aan bepaalde patronen of snelheden. Het is dus erg afwisselend en daardoor erg lekker. Binnen nog geen vijf minuten hadden we beiden een hoogtepunt te pakken.

Conclusie

Zoek je een cockring waar zowel jij als je partner veel plezier aan kunnen beleven? Dan is de NÔS Cockring van Fun Factory zeker geschikt voor jullie. Je kunt volop experimenteren met de verschillende standen van deze cockring. Ook de flirt-instelling is een echt pluspunt. Hiermee blijven de patronen en snelheden gevarieerd en zal je elke keer aangenaam verrast worden. Ik geef het daarom een 8,5! Ik ben erg enthousiast over de NÔS Cockring van Fun Factory en zou hem zeker aan andere stellen aanraden.

Fun Factory NÔS Cockring Review - image at the end

Uitgelichte afbeelding

Fun Factory NÔS Cockring Review - main image

Recente blog artikelen

De beste Kerstcadeau tips
Womanizer DUO
Weer meer zin in seks?
Voor de single man: top 5 masturbators