Koppel toys voor langeafstandsrelaties

De beste koppel toys voor langeafstandsrelaties gezocht?

Zoek je de beste koppel toys voor een langeafstandsrelaties? Misschien wonen jij en je partner ver weg van elkaar, is je partner op zakenreis of kunnen jullie elkaar niet veel zien om andere redenen. Dat is een hele uitdaging in relaties, maar gelukkig kun je het samen ook fijn hebben tussen de lakens als jullie elkaar even niet kunnen zien. 

En dit doe je met sextoys voor seks op afstand. Wij zochten uit wat de beste koppel toys voor mensen met een langeafstandsrelatie zijn en lichten ze hieronder toe. Lees snel verder en kijk welke merken koppel toys het meest geschikt zijn voor jullie.

Lovense

Lovense biedt koppel toys die zeer fijn zijn voor koppels met een langeafstandsrelatie. Dit populaire merk heeft diverse sets die je met elkaar kunt verbinden. Via synchronisatie zullen de vibrators en masturbators op de bewegingen van je partner reageren. Hierdoor worden dezelfde bewegingen als tijdens jullie seks sessie nagebootst, zodat het lijkt alsof jullie echt seks hebben met elkaar. De speeltjes zijn eenvoudig zelf te gebruiken, maar je kunt ook instellen dat je een melding ontvangt zodra je partner met het speeltje aan de gang gaat. Zo kunnen jullie elkaar op afstand lekker verwennen.

We Vibe

Ook de koppel toys van We Vibe zijn ideaal om samen mee te experimenteren. Zowel in bed als buiten het bed als jullie elkaar even niet kunnen zien. Bij We Vibe kun je een ruim aanbod mini vibrators, cockrings en vaginaballetjes vinden. En deze vibreren niet alleen, maar hebben ook wat extra’s, omdat ze op afstand bedienbaar zijn. Deze speeltjes hebben diverse standen en vibraties. Geef je partner de controle of neem zelf de controle over je partner met de fijne sextoys van We Vibe. Maak het nog spannender door elkaar op onverwachte momenten te bevredigen.

Vibease

De Vibease is zeer populair onder de koppel toys. Met een handige app kan de vibrator zo aan de smartphone gekoppeld worden, waarna jij of je partner de vibrator op afstand kan bedienen. Via de speciale Vibease app is het ook mogelijk om met je partner te chatten, foto’s te delen of te videobellen.

OhMiBod

OhMiBod lijkt enigszins op de Vibease en is ook een echte aanrader voor koppels die elkaar even niet kunnen zien vanwege een zakenreis of beiden aan de andere kant van de wereld wonen. De fijne sekstoys zijn eenvoudig in te brengen in de vagina, waarna de partner de controle kan overnemen via een speciale app. Zo kan je partner je op een onverwacht moment de fijnste vibraties geven.

Kiiroo

Een ander fijn merk voor koppel toys op afstand is Kiiroo. Dit merk heeft verschillende sets die speciaal gemaakt zijn voor koppels die in een langeafstandsrelatie zitten. Je kunt de sextoys eenvoudig met elkaar verbinden, zodat je jouw apparaat kunt laten besturen en jij het apparaat van je partner kunt besturen. Elke gemaakte beweging van jou zal dus ook gevoeld worden door je partner via de vibrator of masturbator. Met Kiiroo kun je ook videobellen, waardoor het vrijwel lijkt alsof jullie bij elkaar zijn.

Voor welke merken koppel toys kies jij?

Uitgelichte afbeelding

Koppel toys voor langeafstandsrelaties feature image 01

Recente blog artikelen

De beste Kerstcadeau tips
Womanizer DUO
Weer meer zin in seks?
Voor de single man: top 5 masturbators