Lovense Lush 3 vs Lovense Dolce

Nieuw seksspeeltje? Ik vergelijk de Lovense Lush 3 en de Lovense Dolce

Zoek je een nieuw seksspeeltje? In dit artikel vergelijk ik de Lovense Lush 3 en de Lovense Dolce met elkaar. Wat zijn de precieze verschillen tussen deze twee sekstoys? En wat is mijn eindoordeel over de Lovense Lush 3 en de Lovense Dolce? Je leest het in deze review.

Wat zijn de Lovense Lush 3 en de Lovense Dolce?

De Lovense Lush 3 en de Lovense Dolce hebben enkele verschillen. De Lovense Lush 3 is een draagbaar ‘liefdeseitje’. Dit is ook wel een ander woord voor een vibrerend balletje in de vagina. Dit balletje rust tegen je G-spot aan en zorgt voor trillingen. De Lovense Dolce bouwt voort op het idee van de Lovense Lush 3. Echter heeft de Dolce een bredere nek en ook nog eens een externe vibrator aan de buitenkant die speciaal ontworpen is om de clitoris te stimuleren.

Lovense Lush 3 vs Lovense Quake (Dolce) -second paragraph

Lovense Dolce review

De Lovense Dolce is discreet verpakt en ziet er qua design erg luxe uit. Deze vibrator kun je aansturen via de speciale app van Lovense. Als ik het product test, merk ik meteen al de sterke vibraties. Je kunt deze via de app aanpassen, waarbij je de intensiteit kunt veranderen. Dat het al meteen zo intens aanvoelde, was wel even wennen. Al binnen een minuut volgde er een eerste climax. En dat was werkelijk geweldig. Na de Lovense Dolce meerdere keren te hebben gebruikt, raakte ik gewend aan de sterke vibraties en wist ik er zo mee te spelen dat ik heerlijk lang kon genieten van Dolce. 

Ik probeerde ook verschillende vibraties te creëren via de app. Erg leuk om mee te spelen. Wat me vooral opvalt aan deze sekstoy, is hoeveel verschillende trillingen je kunt creëren via de app en hoe sterk de vibraties zijn. En omdat de Lovense Dolce ook een externe vibrator heeft, stimuleert hij me zowel inwendig als uitwendig via de clitoris. Wanneer je dus op zoek bent naar een vibrator die niet alleen je vagina en je G-spot stimuleert, maar ook je clitoris van fijne trillingen voorziet, is de Lovense Dolce zeker een goede keuze. 

Lovense Lush 3 review

De Lovense Lush 3 kun je ook aansturen via de Lovense app. Je kunt hem zelfs op afstand besturen, schijnt het. Dat moest ik natuurlijk uitproberen met mijn partner. En wat meteen al opvalt, is dat het niet uitmaakt hoe ver weg je van elkaar bent. Je hoeft niet bij elkaar in de buurt te zijn om de Lush 3 te gebruiken, wat zeer spannend is. Mijn partner heeft de volledige controle over het speeltje. Dat is een opwindend verrassingselement. De vibraties waren ook zeer fijn en zorgden, gecombineerd met de spanning van de afstand tussen ons, al snel voor een climax. Je kunt kiezen uit de standaard vibraties die er zijn of je partner vibraties voor je laten samenstellen via de app.

Het enige nadeel aan de Lovense Lush 3 is dat deze vibrator je alleen intern stimuleert. Er is dus geen externe stimulatie van de clitoris. Wel ben ik erg enthousiast over deze sekstoy en is het zeker aan te raden als je makkelijker een vaginale orgasme kan bereiken, dan een clitorale orgasme. Ook is de Dolce te zwaar om als draagbaar eitje te gebruiken en raad ik aan voor Lovense Lush te kiezen wanneer je een toy zoekt voor stoute spelletjes buiten de deur.

Conclusie

Zowel de Lovense Lush 3 als de Lovense Dolce zijn superfijne vibrators en eenvoudig te besturen via de Lovense app. Wel gaat mijn voorkeur meer uit naar de Lovense Dolce, omdat deze je niet alleen intern stimuleert, maar ook extern stimuleert.. Dat is voor mij wel een must. Beiden zijn overigens super speeltjes om te gebruiken als jij en je partner fysiek niet samen zijn voor een periode en hebben een geweldige App en uiterst goede verbinding.

Lovense Lush 3 vs Lovense Quake (Dolce) - image at the end

Uitgelichte afbeelding

Lovense Lush 3 vs Lovense Quake (Dolce) - main image

Recente blog artikelen

De beste Kerstcadeau tips
Womanizer DUO
Weer meer zin in seks?
Voor de single man: top 5 masturbators