Orgasme uitstellen bij mannen

Tips om als man je orgasme uit te stellen

Wil je als man je orgasme uitstellen? Als de seks heerlijk is, mag dit natuurlijk zo lang mogelijk duren. Ook vrouwen genieten van lange vrijpartijen. Als je niet te snel klaar wilt komen, zijn er enkele opties om toe te passen zodat je jouw orgasme kunt uitstellen. Wij zochten uit hoe je jouw orgasme het beste uit kunt stellen, zodat jij en je partner nog langer van de seks kunnen genieten. 

Dit kan onder andere met sextoys voor mannen, maar ook op andere manieren. Lees snel verder en ontdek op welke manieren je jouw orgasme het beste kunt uitstellen. 

Druk het perineum in

Voel je dat je klaar gaat komen? Dan kun je je orgasme uitstellen door het perineum in te drukken. Het perineum is een plekje dat tussen de anus en de ballen zit. Druk je op deze plek, dan zal je minder snel de neiging hebben om klaar te komen. Deze techniek wordt ook veel bij tantra toegepast. 

Knijp onder de eikel

Als je voelt dat je gaat klaarkomen, kan je direct onder de eikel knijpen. Als je hier genoeg druk op uitoefent, zal het bloed wegstromen en kom je dus niet klaar. Hierdoor kun je doorgaan met de seks om vervolgens opnieuw onder de eikel te knijpen als je weer het gevoel hebt dat je komt. Sta jezelf vervolgens toe om na enkele keren klaar te komen. Je leert hierdoor niet alleen je orgasme onder controle te krijgen, maar zal ook een intenser orgasme ervaren. 

Stel de penetratie langer uit

Je kunt ook je orgasme uitstellen door langer te wachten met de penetratie. Door meer tijd te besteden aan het voorspel en elkaar met de hand of oraal te stimuleren, zal je de seks langer volhouden. Je kunt ook de vrouw het eerste laten klaarkomen door haar oraal te bevredigen of haar meerdere orgasmes te geven met je tong of door middel van een clitoris vibrator. Kom je hierna als man sneller klaar, dan is dit minder erg, omdat je eerst volop aandacht aan de vrouw hebt gegeven. 

Denk aan iets stoms of raars

Wil je nog niet klaarkomen, dan kan het bij sommige mannen ook helpen om aan iets raars of stoms te denken. Denk bijvoorbeeld aan een klusje dat je nog moet doen, aan iets vies dat je op tv gezien hebt of aan een vrouw waar je absoluut geen seks mee zou willen hebben. 

Masturbeer voor de seks

Mocht je twee keer klaar kunnen komen, dan is het zeker aan te raden om vlak voor de seks een keer te masturberen. Doe dit echter niet vlak daarvoor, maar echt een paar uur daarvoor. Je bent dan al een keer klaargekomen, waardoor je het tijdens de vrijpartij langer uit kunt houden. 

Gebruik een cockring

Een cockring zorgt er niet alleen voor dat je het langer vol houdt in bed. Cockringen hebben meerdere functies. Het kan de erectie verbeteren of seks spannender maken, maar het kan er dus ook voor zorgen dat je niet te snel klaarkomt.

Orgasme uitstellen bij mannen - last paragraph

Maar hoe dan? Doordat de cockring jouw penis afknelt, krijg je een sterkere erectie. Een goede erectie is beter te onder controle te houden waardoor jij beter je orgasme aan voelt komen en je jouw orgasme kunt uitstellen. Bovendien kun je de cockring even afdoen wanneer je het gevoel hebt dat je bijna klaarkomt. De penis zal tijdelijk verslappen en daarna kun je weer door.

Wij wensen je veel succes met onze tips!

Uitgelichte afbeelding

Orgasme uitstellen bij mannen - main image

Recente blog artikelen

Koppel toys voor langeafstandsrelaties
Voorspel tips
Lovense Lush 3 vs Lovense Dolce
Fun Factory NÔS Cockring Review