Seks initiëren: hoe doe je dat?

Zo neem je zelf het initiatief voor seks

Seks initiëren, hoe doe je dat eigenlijk? Seks initiëren is erg leuk, maar het kan ook best spannend zijn. Dit kan komen doordat je bang bent om afgewezen te worden en je je gewild wilt voelen. Soms kun je te snel denken dat de ander er geen zin in heeft, terwijl je partner er misschien juist wel zin in heeft. Reken maar dat ook jouw partner het geweldig zal vinden als je een keer het voortouw neemt. Wij vertellen je hoe je het beste seks kunt initiëren bij je partner. Lees snel verder!

Stuur je partner een sexy berichtje

Stuur je partner een sexy berichtje als hij of zijn bijna klaar met werk is, zodat je duidelijk maakt wat er gaat gebeuren als hij of zij thuis is. Maak een sexy close-up van je decolleté, een foto van de slaapkamer die geheel versierd is met kaarsjes of iets ander spannends wat doet denken aan seks. Wedden dat je partner niet kan wachten om thuis te zijn?

Laat wat hints vallen

Laat letterlijk wat hints vallen, waarbij je kunt denken aan een seksspeeltje zoals een vibrator, glijmiddel of een sex lingeriesetje. Als je partner je je vraagt waarom deze spullen her en der liggen, dan kun je er helemaal voor gaan.

Kleed jezelf sexy

Zorg ervoor dat je sexy aangekleed bent. Doe een prachtig lingeriesetje aan en maak dit af met een mooie kanten panty onder je normale kleding. Zorg ervoor dat je partner dit stukje te zien krijgt. Laat dit deel zien wanneer jullie samen aan het wandelen zin of gewoon bij jullie thuis. Het kan erg spannend zijn om op deze manier seks te initiëren en je zal je ongetwijfeld een stuk mooier voelen in sexy lingerie, wat zorgt voor meer zelfvertrouwen in bed.

Zeg wat je wilt

Pak je partner vast en vertel hem of haar wat je wilt dat hij of zij doet. Dit kan iets zijn wat je partner bij jou doet of iets wat je partner moet doen, zoals op de knieen gaan zitten of op een bank zitten. Zo kun jij jezelf voor je partner uitkleden. Hiermee geef je meteen een signaal af. Wedden dat je partner hier erg opgewonden van zal raken en niet kan wachten om samen met jou het bed in te duiken?

Geef je partner spontaan een massage

Veel mensen dromen van een massage met happy ending, dus waarom zou je er niet voor zorgen dat je jouw partner ook een massage met happy ending geeft. Zeg tegen je partner dat je hem of haar wilt masseren en ga zo langzaam naar de delen die een normale masseuse niet snel aanraakt. Streel de binnenkant van de dijbenen van je partner en ga zo richting de erogene zones. Dit zal jullie beiden ongetwijfeld in hogere sferen brengen.

Meer tips over seks en relaties lezen? Bekijk dan meteen onze andere artikelen op Tijd voor Erotiek.

Recente blog artikelen

Welk orgasme bereik je met welke vibrator?
Dildo ideeën
De beste seksspeeltjes voor vrouwen
De beste seksspeeltjes voor mannen
Bekkenbodem trainen
Tips om je partner te laten weten dat je van hem/haar houdt