Sekstips voor koppels

Til jullie seksleven naar een hoger niveau met onze sekstips

Wil jij het seksleven van jou en je partner naar een hoger level tillen? Wij hebben de ultieme sekstips voor koppels op een rijtje gezet waardoor jullie ervaring samen nog veel fijner wordt. Lees snel verder voor onze sekstips voor koppels.

Geef je partner tijdens het vrijen je volledige aandacht

Heb je vaak routinematige vrijpartijen waarbij je gedachten er niet helemaal bij zijn? Door elkaar niet de volledige aandacht te geven, verliest de seks haar passie en intimiteit. Zorg ervoor dat je geheel in het moment bent en van elkaar geniet. Dit betekent niet bezig zijn met de boodschappen die nog gehaald moeten worden of andere dingen die je bezighouden. Verplaats jezelf in je partner, neem de tijd voor seks en geef de ander je volledige aandacht.

Maak zin voor seks

De zin of lust om te vrijen is er niet altijd spontaan. Vaak is hier een seksuele prikkeling vooraf bij nodig. Het heeft dan ook geen nut om te wachten totdat je zin krijgt in seks. Uiteraard moet je nooit seks tegen je zin in hebben, maar probeer je wel open te stellen voor seksuele prikkelingen.

Communiceer met je partner

Als je samen iets doet, overleg je meestal met elkaar. Ook praten over seks met elkaar is erg belangrijk. Bespreek je verlangens en fantasieën met je partner en vraag naar die van hem of haar. Mochten er problemen zijn zoals een verschil in zin of andere veranderingen, dan is het goed om samen een goede oplossing te vinden. Sta open voor wat je partner te zeggen heeft en stel je ook open voor hem of haar.

Gebruik jullie fantasie

De opwinding en het verlangen naar de ander begint in je hoofd. Door erotische gedachten of fantasieën wordt je opgewonden. Heb je al wat langer een relatie, dan zijn er meer seksuele prikkels nodig om echt opgewonden te worden. Fantasie is hierbij van groot belang. Kijk samen eens een erotische film, lees elkaar spannende erotische verhalen voor of wind elkaar op via Whatsapp.

Zorg voor vernieuwing

Ga je altijd een vast riedeltje af tijdens de seks? Routine zorgt ervoor dat de passie en het verlangen naar elkaar afnemen. Reden genoeg om samen op zoek te gaan naar manieren om je seksleven te vernieuwen. Vrij eens op andere plekken dan normaal of probeer nieuwe standjes uit. Je kunt elkaar ook een erotische massage geven of experimenteren met tantra. Tantra kan ervoor zorgen dat de seks tussen jullie nog spannender en liefdevoller wordt. Experimenteer ook eens met speeltjes. Ofwel: durf de voorspelbare seks vaarwel te zeggen en meer te experimenteren. Dit doet werkelijk wonderen voor je seksleven.

Tip: met de vibratie eitjes van  de Lovense Lush geef je jouw partner de touwtjes in handen voor jouw orgasme. => met de app kun je ook op afstand samen genieten.

Besteed aandacht aan romantiek

Vergeet niet de nodige aandacht te besteden aan romantiek. Trek een lekkere fles wijn open, steek kaarsjes aan en dim de lichten. In een lange relatie komt romantiek er soms bij kijken waardoor het extra leuk is om alles uit de kast te trekken om er samen een romantische avond van te maken.

Meer sekstips?

Wil je meer sekstips lezen? Bekijk ook eens onze andere artikelen.

Uitgelichte afbeelding

tijd voor erotiek 25

Recente blog artikelen

Top 5 vibrerende cockringen
Welk glijmiddel kies ik
De beste Kerstcadeau tips
Womanizer DUO