Tips voor BDSM voor beginners

De beste BDSM tips voor beginners

Wil je BDSM uitproberen met je partner, maar heb je geen idee hoe je het beste kunt beginnen? BDSM staat voor Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism en Masochism. De ene persoon is vaak de dom (dominant) en de andere de sub (onderdanige).

Als je gaat experimenteren met BDSM, is het altijd belangrijk dat je elkaar geheel vertrouwd en duidelijk met elkaar kunt communiceren. Dat je aangeeft wat je lekker vindt en waar je grenzen liggen. Wij hebben enkele BDSM tips voor beginners op een rijtje gezet, zodat jij en je partner de eerste stappen in de wereld van BDSM kunnen zetten.

Bondage

Bondage is perfect om mee te starten als je wilt kennismaken met BDSM. Hierbij draait het geheel om het beperken van bewegingsruimte, waardoor je de ander kunt domineren. Dit kun je doen door middel van touwen of handboeien. Mocht je dit niet in huis hebben, dan zijn riemen, sjaals en doeken ook geschikt. Bind je partner vast of hang iemand in een positie die zowel comfortabel als geil is. Vanaf deze positie kan je je partner optimaal domineren. Let wel op dat de knopen niet te strak zitten, omdat dit gevaarlijk kan zijn.

Spanking

Spanking is het straffen van de sub (onderdanige) door hem of haar op de kont te slaan. Dit kan met de hand, een plankje of een zweep. Als je nog wat verder wilt gaan, kun je je partner vastbinden en een blinddoek omdoen. Dit is extra spannend, omdat je partner niet ziet wanneer de klap komt. Wel raden we aan op het midden van de billen te slaan. Zo kun je het stuitje en de ruggengraat vermijden, omdat het gevaarlijk kan zijn hier hard op te slaan. Bekijk samen tot hoever jullie willen gaan.

Blinddoek je partner

Als je graag verrast wilt worden, kun je je ook laten blinddoeken door je partner. Zo kun je je geheel overgeven aan je partner. Als je geblinddoekt wordt, kun je je nog meer focussen op het genot dat je ervaart. Je zintuigen staan namelijk nog meer op scherp. Je kunt ook de rollen omdraaien en je partner blinddoeken.

Geef elkaar opdrachten

Elkaar opdracht geven heeft te maken met de Dom & sub relatie. De dom (dominant) is hierbij geheel de baas en bedenkt opdrachten voor zijn of haar partner. Deze voert de sub (onderdanige) uit. Durf bij je partner aan te geven wat je wilt. Wil je dat je partner in een specifiek seksstandje gaat liggen? Wil je dat je partner op handen en knieën rondkruipt of wil je dat je partner een striptease geeft? Zeg het tegen je partner. 

Je kunt je vriend of vriendin ook laten masturberen, slaafje laten spelen, geile dingen laten zeggen of juist zijn/haar mond laten houden. Spreek vooraf goed af waar de grenzen liggen zodat je bevelen kunt geven die je partner ook echt uit wil voeren. Het is sexy om zelf die macht te hebben. Denk er wel aan om alle bevelen respectvol te geven en geen denigrerende woorden te gebruiken. Tenzij je partner dat juist leuk vindt.

Meer tips over erotiek?

Meer tips over erotiek? Lees ook eens de andere blog artikelen op Tijd voor Erotiek.

Uitgelichte afbeelding

tijd voor erotiek 32

Recente blog artikelen

Koppel toys voor langeafstandsrelaties
Voorspel tips
Orgasme uitstellen bij mannen
Lovense Lush 3 vs Lovense Dolce