Tips voor erotische massages

Zo geef je jouw partner geweldige erotische massages

Met een erotische massage maak je jouw relatie een stuk spannender. Niets is leuker dan je partner verwennen met een geweldige massage. Of je dit nu doet wanneer hij of zij iets liefs voor je gedaan heeft of gewoon zomaar, je partner zal er ongetwijfeld van genieten. Wij hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet waarmee je jouw partner de fijnste erotische massages geeft.

Zorg voor de juiste ruimte

Misschien denk je eraan om een erotische massage in bed te geven. Echter, het matras kan soms te zacht zijn voor een goede massage waardoor je aan het hobbelen bent tijdens het masseren. Een betere optie is een donsdeken op de vloer of een dikke yogamat.

Zorg voor de juiste sfeer

Een sensuele sfeer is erg belangrijk. Dit kun je creëren door de lichten te dimmen en mooie kaarsjes in de ruimte neer te zetten. Ook sfeervolle muziek mag niet ontbreken. Maak de keuze voor romantische nummers en de ideale sfeer is zo gecreëerd.

Gebruik speciale massageolie

Een crème of bodylotion is niet geschikt om mee te masseren. Wil je een erotische massage geven, dan kun je het beste een speciale massageolie gebruiken. Er zijn diverse oliën verkrijgbaar in de heerlijkste geuren. Een aanrader: gebruik ook hulpmiddelen zoals een massage roller voor nog meer genot. Warm de olie altijd aan je handen op voordat je je partner hiermee masseert.

Doe een prikkelende outfit aan

Een erotische massage kan niet zonder een sensuele outfit. Als vrouw is het dragen van sexy lingerie echt een must bij het geven van een hemelse massage. Zo komen zowel jij als je partner meteen in de juiste stemming.

Werk langzaam naar de erogene zones toe

Werk langzaam naar de erogene zones van je partner toe. Ga niet direct op de penis of vagina af, maar wacht hiermee tot het allerlaatste moment zodat je partner brandt van verlangen. Geef eerst andere erogene zones de aandacht. Hierbij kun je denken aan de hals, oren en de binnenkant van de dijen.

Gebruik de juiste techniek

Als je een erotische massage gaat geven, is het van belang de juiste techniek te gebruiken. Maak je geen zorgen als je het allemaal niet goed weet, want je partner zal de moeite die je doet zeker waarderen. Je begint door de olie eerst goed over de rug van je partner uit te smeren. Hierbij gebruik je je vingertoppen of de palm van je hand en werk je in circulaire bewegingen. 

Wees niet bang dat je te veel druk zet. Begin vanuit de rug en schouders en verwen zo langzaamaan de andere plekjes op het lichaam van je partner. Gebruik hierbij niet alleen je handen, want ook met je lippen en je tong kun je je partner een groot plezier doen. Ga aan de slag met erotische massages en ervaar hoe dit voor jullie beiden is.

Meer lezen over erotiek?

Wil je meer lezen over erotiek? Bekijk dan ook eens de andere artikelen op onze website.

Recente blog artikelen

Welk orgasme bereik je met welke vibrator?
Dildo ideeën
De beste seksspeeltjes voor vrouwen
De beste seksspeeltjes voor mannen
Bekkenbodem trainen
Tips om je partner te laten weten dat je van hem/haar houdt