Tips voor passievolle seks

Passievolle seks met je partner? Lees deze tips!

Door samen seks te hebben krijgt de intimiteit tussen jou en je partner een ware boost. Misschien ben je dol op een rustige aanpak en bedrijf je het liefst op een meer romantische manier de liefde. Echter, wat ruigere seks kan zeker bijdragen aan jullie seksleven. Maar hoe krijg je nou precies die passievolle seks? Wij hebben enkele tips voor passievolle seks voor je op een rijtje gezet, waarmee je jullie seksleven ongetwijfeld naar een hoger level tilt.

Adem diep in tijdens de seks

Adem diep in tijdens de seks. Als jullie samen op hetzelfde ritme ademen, komen jullie meer in verbinding met elkaar te staan, wat zorgt voor meer passievolle seks. Diep inademen tijdens de seks en elkaars ritme volgen is ook wel een kenmerk van tantra seks, waarbij aandacht voor elkaar en echte verbinding centraal staat. Probeer het eens uit met je partner. Je zal zien dat jullie hier beiden erg van zullen genieten en ook meer tot elkaar komen.

Maak geluid in bed

Geluid maken in bed, dat is toch logisch? Echter, er zijn mensen die toch vrij weinig tot geen geluid in bed maken. Door geluid te maken in bed laat je je partner horen dat je geniet. Hier zal jouw partner alleen nog maar meer door opgewonden raken. Stel dat je geen geluid maakt, dan is het net alsof je met iets levenloos of een pop bezig bent. Ook kan het je onzeker maken over of de seks wel lekker is voor je partner. Geniet je van de seks? Laat het dan horen aan je partner en wees hierin ook oprecht.

Doe alle apparaten uit

Doe alle apparaten uit tijdens de seks. Denk aan telefoons, laptops, de tv. Allemaal uit. Als je tussendoor gebeld wordt, kan dit de passievolle seks die jullie hebben bederven. Door al jullie apparaten uit te doen, hebben jullie enkel en alleen maar aandacht voor elkaar. En dat is erg belangrijk als je passievolle seks wilt hebben met je partner.

Heb oogcontact

Oogcontact lijkt wellicht vanzelfsprekend, maar dit wordt soms vergeten. Als je oogcontact met elkaar hebt tijdens de seks, zorgt dit ervoor dat jullie beiden een intieme ervaring hebben. Dit maakt de seks nog veel lekkerder en zorgt ervoor dat jullie je nog meer verbonden met elkaar voelen. Kijk je je partner aan tijdens de seks, dan voelt hij of zij zich ook meer gewaardeerd.

Experimenteer met seksspeeltjes

Experimenteer eens met seksspeeltjes in bed. Door samen nieuwe dingen of nieuwe speeltjes uit te proberen, zal dit zorgen voor nog meer seksueel genot voor jullie beiden. Ook haal je zo de eventuele sleur uit jullie seksleven.

Maak er een romantische avond van

De meeste punten scoor je door er een complete romantische avond van te maken. Zet kaarsen neer, zet de massageolie klaar en strooi rozenblaadjes over het bed uit. De kans is groot dat je partner aangenaam verrast zal zijn.

Recente blog artikelen

Welk orgasme bereik je met welke vibrator?
Dildo ideeën
De beste seksspeeltjes voor vrouwen
De beste seksspeeltjes voor mannen
Bekkenbodem trainen
Tips om je partner te laten weten dat je van hem/haar houdt