Top 10 afrodisiacum

Top 10 afrodisiacum voor betere seks

Wil jij betere seks met je partner? Denk dan eens aan het gebruiken van stimulerende middelen zoals afrodisiaca. Hiermee bedoelt men ook wel natuurlijke viagra. Welke stimulerende middelen horen precies bij afrodisiacum? Wij hebben de top 10 voor je samengesteld. Lees snel verder en kom erachter hoe jij jouw seksdrive kunt verhogen.

1. Kreeft

De kreeft staat bekend als lustopwekkend voedsel. Zo zitten er in het vlees stoffen die de seksuele energie stimuleren. Reden genoeg om eens wat vaker kreeft op het menu te zetten.

2. Poppers

Poppers zorgen voor een ontspannen en geil gevoel wat enkele minuten aanhoudt. Het zorgt ervoor dat je de seks op een andere manier ervaart. Dit is een vloeibare drug waarvan je de dampen inademt door je neusgaten. Doe dit echter niet te vaak, omdat je anders je huid en neusgaten kunt beschadigen.

3. Spaanse vlieg

Spaanse vlieg zorgt ervoor dat je sneller een erectie krijgt, deze harder wordt en je de seks intenser zal ervaren. Dit genotsmiddel is verkrijgbaar in pillen, druppels, en capsules, en meng je met een drankje vanwege de bittere smaak. Zorg ervoor dat je dit met mate gebruikt in verband met complicaties bij veelvuldig gebruik. Zo kan je penis namelijk permanent stijf blijven bij veelvuldig gebruik van dit middel.

4. Oesters

Oesters zijn misschien wel de voedingsmiddelen die jouw zintuigen het meest prikkelen. Dit licht verteerbare voedsel zit vol fosfor en is een welbekend seksmiddel. Door Casanova werden oesters gezien als een prikkel voor de geest, de zinnen en de liefde.

5. Truffels

Truffes zijn ondergrondse zwammen die veel met oesters gemeen hebben. Ze bestaan vooral uit water en bevatten veel proteïnen. Truffels werken geslachtsdrift opwekkend en worden dan ook veel gebruikt om de seksuele energie te prikkelen.

6. Knoflook

Knoflook werd al in de tijd van de Grieken en Romeinen als zinnenprikkelend middel gezien. Zo heeft het eten van knoflook een positieve invloed op de bloedsomloop in het menselijk lichaam, wat de seks ten goede komt.

7. Honing

Honing staat bekend om haar erotiserende werking. Het is erg voedzaam en bevat veel aminozuren, enzymen, mineralen en vitamine B-complex. Het bevat diverse extracten die de zintuigen volop prikkelen.

8. Kaviaar

Kaviaar is zeer voedzaam en bevat ruim 30% eiwit. Het voedsel staat bekend door de belangrijke plek die het in het voortplantingsproces heeft. Het bevat dan ook diverse lustopwekkende stoffen

9. Paling

Paling bevat veel fosfor en prikkelt zowel de blaas als de genitale zone. Vissen staan over het algemeen bekend als zinnenprikkelend, maar worden ook beschouwd als afrodisiacum door hun opvallende verschijning.

10. Asperges

Asperges bevatten stoffen die de hoeveelheid uitgescheiden urine hoger maakt en de urinewegen prikkelt. De groente is rijk aan calcium, fosfor en kalium, wat bekend staat om het verhogen van de seksuele energie. Eet je er echter teveel van, dan kan dit een averechts effect hebben en je lust doen afnemen.

Meer van onze top 10’s?

Wil je meer lezen over onze top 10’s met betrekking tot seks? Bekijk dan snel de andere artikelen op onze website.

Uitgelichte afbeelding

tijd voor erotiek 2

Recente blog artikelen

Koppel toys voor langeafstandsrelaties
Voorspel tips
Orgasme uitstellen bij mannen
Lovense Lush 3 vs Lovense Dolce