Top 10 anale speeltjes

De beste anale speeltjes? Wij hebben de top 10 voor je samengesteld

Wil jij experimenteren met anale seks en zoek je anale speeltjes? Omdat er zoveel keuze is, kan het soms lastig zijn de ideale speeltjes te vinden. Wij hebben de top 10 anale speeltjes voor je samengesteld zodat je niet lang hoeft te zoeken. Al deze speeltjes zijn populair vanwege de vele mogelijkheden die ze te bieden hebben. Lees snel verder voor onze top 10 anale speeltjes en ga op ontdekkingstocht.

1. De anale vibrator

De anale vibrator heeft een gladde vorm en is voor zowel mannen als vrouwen een waar genot. Je kunt deze vibrator op diverse standen zetten waardoor je verschillende sensaties ervaart. Ga er met jezelf mee aan de slag of gebruik hem tijdens de seks. Genot is je gegarandeerd.

2. De anale dildo

De anale dildo is dunner en gladder dan een normale dildo waardoor je ze makkelijker in kunt brengen. Om de penetratie hiermee soepel te laten verlopen, kun je het beste wat glijmiddel aanbrengen. De anus is een vrij droog gebied waardoor extra vocht gewenst is.

3. De buttplug

De buttplug is vooral bij mannen erg populair. Als deze tijdens de seks wordt ingebracht, zorgt het voor nog meer genot. Er zijn diverse soorten buttplugs verkrijgbaar. Zo ook vibrerende buttplugs en buttplugs die de prostaat extra stimuleren. Ga eens op zoek naar de ideale buttplug voor jou.

4. De voorbinddildo

De voorbinddildo is ideaal voor stelletjes. Doorgaans doet de vrouw deze om zodat ze de man anaal kan bevredigen. Ook lesbische vrouwen maken veel gebruik van strapons. Het wordt veel gebruikt bij machtsspelletjes en rollenspellen.

5. De anale ballon

De anale ballon wordt in de anus geplaatst en tot de gewenste grootte opgeblazen. Dit zorgt voor een intens gevoel waardoor je meer van de seks geniet. De ballon blaas je met een speciaal pompje op, dus je hoeft hem niet met je mond op te blazen.

6. Anaal kralen

Deze kralen worden anaal ingebracht wat voor een heerlijk gevoel zorgt. Plaats ze echter kraal voor kraal en doe niet het hele speeltje erin. Het touwtje maakt dat je de kralen in de anus heen en weer kunt bewegen.

7. Anaal douche

De anaal douche geeft een fijn gevoel aan de anus. Ook zorgt het voor een goede hygiëne wat ideaal is voordat je met anale seks begint.

8. Anaal plug

Deze plugs lijken op buttplugs maar hebben een andere vorm en grootte. Ze maken vaak deel uit van penis speeltjes of bal klemmen. Hierdoor beleef je het orgasme intenser.

9. Anaal beads

Anaal beads kun je goed inbrengen en zijn eenvoudig te gebruiken. Met het handvat beweeg je de beads heen en weer wat voor een fijn gevoel zorgt.

10. Vibrerende anaal beads

Vibrerende anaal beads hebben dezelfde vorm en grootte als anaal beads, hetzij dat deze vibreren. Dit zorgt net voor wat extra stimulans tijdens het spelen met jezelf of tijdens de seks.

Meer van onze top 10’s?

Meer top 10’s lezen? Bekijk ook onze andere blogs!

Recente blog artikelen

Welk orgasme bereik je met welke vibrator?
Dildo ideeën
De beste seksspeeltjes voor vrouwen
De beste seksspeeltjes voor mannen
Bekkenbodem trainen
Tips om je partner te laten weten dat je van hem/haar houdt