Top 10 BDSM accessoires

Experimenteren met BDSM? Dit is de top 10 BDSM accessoires

Wil je met BDSM experimenteren? Wij hebben de top 10 BDSM accessoires voor je opgezocht die hier zeker niet bij mogen ontbreken. Met deze attributen beleven jij en je partner ongetwijfeld veel plezier. Lees snel verder voor onze top 10 BDSM accessoires en ga experimenteren met je partner.

1. Blinddoek

Een blinddoek is onmisbaar als je met BDSM gaat experimenteren. Door je partner te blinddoeken of een blinddoek bij jezelf om te doen, zullen je zintuigen zich extra gaan focussen op wat je voelt. En dat zorgt voor een nog fijnere seksuele ervaring. Zeker het proberen waard.

2. Handboeien

Door handboeien te gebruiken kun je jezelf helemaal overgeven aan je partner of juist je partner domineren. Ze worden veel gebruikt voor rollenspellen. Ze zijn erg geschikt voor de beginner in BDSM.

3. Touw

Met een touw kun je jouw partner vastbinden of je laten vastbinden. Dit kan aan het bed, op hoogte of ergens anders aan. Pas wel op dat je de touwen niet te strak vastbindt. Dit kan dan de bloedsomloop belemmeren.

4. Zweep

Een zweep is een veelgebruikt accessoire bij BDSM. Het wordt gebruikt om de partner te straffen tijdens rollenspellen of machtspelletjes. Pas echter wel op dat je niet op het gebied slaat waar vitale organen zich bevinden zoals de nieren. De huid is hier erg dun. Vermijd ook het gezicht.

5. Voorbinddildo

Met een voorbinddildo kun je je partner anaal bevredigen. Het geeft je de mogelijkheid de P-spot van de man te vinden en zo te zorgen voor een intens orgasme. Hierbij neem je een dominante rol aan.

6. Buttplug

Een buttplug is geschikt om je voor te bereiden op anale seks. Je kunt hem echter ook tijdens de seks zelf gebruiken waarbij je vaginaal gepenetreerd wordt. Je partner kan hem ook in zijn anus doen om hem voor te bereiden op pegging (seks met een voorbinddildo).

7. Tepelklemmen

Voor de Sadism & Masochism liefhebbers onder ons zijn tepelklemmen ideaal. Tepelklemmen kunnen je tepels optimaal stimuleren. De tepels zijn erogene zones die tijdens de seks ook zeker niet mogen worden overgeslagen. Als jouw partner van knijpen in de tepels houdt, zijn tepelklemmen dan ook zeker geschikt.

8. Kaarsvet

Met kaarsvet wordt vaak geëxperimenteerd bij BDSM. Door dit op de rug van de partner te druppelen, zal hij of zij lichtelijk pijn ervaren. Hierin kun je zo ver gaan als jullie zelf willen.

9. Wasknijpers

Wasknijpers zijn vergelijkbaar met tepelklemmen en gebruik je tijdens BDSM om de tepels af te klemmen. Het voordeel van wasknijpers is dat je ze meestal wel in huis hebt en niet speciaal in de winkel tepelklemmen hoeft te kopen.

10. IJsklontjes

IJsklontjes zorgen voor een geheel nieuwe seksuele ervaring. Je kunt ze in je mond doen en hiermee je partner een pijpbeurt geven. Dit zorgt voor een nog intenser orgasme. Of je kunt ze op het lichaam van je partner leggen wat zorgt voor een tintelend gevoel over het hele lichaam.

Meer over BDSM lezen?

Meer lezen over BDSM? Bekijk ook de andere artikelen op Tijd voor Erotiek!

Recente blog artikelen

Welk orgasme bereik je met welke vibrator?
Dildo ideeën
De beste seksspeeltjes voor vrouwen
De beste seksspeeltjes voor mannen
Bekkenbodem trainen
Tips om je partner te laten weten dat je van hem/haar houdt