Top 10 fetishes

Dit zijn de top 10 fetishes

Ben jij benieuwd wat de meest bekende fetishes zijn van mannen en vrouwen? Wij hebben de top 10 fetishes samengesteld en leggen je meer uit over elke fetish. Lees meteen verder en ontdek waar zowel mannen als vrouwen wild van kunnen worden.

1. Voeten fetish

Als iemand een voeten fetish heeft, is die persoon gefascineerd door elk detail van de voet. De meeste mensen die een voeten fetish hebben, zijn mannen. Dit kunnen echter ook vrouwen zijn. Vaak houden ze van de geur van voeten en genieten ze ervan hieraan te likken en de smaak te proeven. Dit leidt voor hen vaak tot een orgasme. Ook vinden ze het leuk als ze zelf op deze manier verwend worden.

2. Voyeurisme

Voyeurisme betekent ervan houden om te kijken naar andere mensen die seks hebben of te kijken naar naakte lichamen. Veel mensen hebben deze fetish. Geen wonder dus dat pornosites veel bezocht worden.

3. Latex

Een fetish voor latex houdt in dat je opgewonden raakt wanneer je partner latex of andere strakke materialen draagt. Het materiaal wordt ook veel gebruikt bij bondage, wat een onderdeel is van BDSM.

4. Dominance and submission

Dit is een machtsspelletje waarbij de ene partner een dominante rol heeft en de andere partner een onderdanige rol aanneemt. De partner in de dominante rol kan hierbij alles met de onderdanige partner doen, mits hier vooraf duidelijke afspraken over zijn gemaakt.

5. Piercings

Deze fetish is zeer populair en houdt in dat mensen een fascinatie hebben voor piercings, zoals navelpiercings, penispiercings, tepelpiercings, enzovoort. Mensen die zulke piercings hebben, vinden mensen die dit ook hebben automatisch aantrekkelijker en kunnen hier ook opgewonden van raken.

6. Borsten en billen

Mannen zijn vaak automatisch meer gefocust op de borsten en billen van de vrouw. Als de man een specifieke fetish hiervoor heeft, zal hij ze wel moeten aanraken om tot een hoogtepunt te kunnen komen.

7. Haar

Haar is verrassend genoeg ook een populaire fetish. Welk kapsel en welke kleur haar de vrouw ook heeft, iedere man heeft zijn eigen voorkeur hierin. De sensualiteit van haar doet het voor een man dan ook op verschillende niveaus.

8. Cross dressing

Deze fetish houdt in dat de fetishist typerende kleding van het andere geslacht aandoet, wanneer hij of zij seksueel intiem met iemand is. Denk aan een man die ervan houdt om hakken aan te hebben of een vrouw die een pak aantrekt.

9. Water

Zowel mannen als vrouwen kunnen water als fetish hebben. Hiermee bedoelen we het geluid van lopend water, een douche of regen. Dit kan voor sommigen een echte turn on zijn.

10. Verkleden

Sommigen houden ervan om zich te verkleden in een zacht dierenkostuum of andere kostuums. Op deze manier worden mensen die deze fetish hebben erg opgewonden en kunnen ze beter een orgasme bereiken.

Meer van onze top 10’s?

Wil je meer top 10’s lezen? Bekijk dan ook eens de andere blogs op Tijd voor Erotiek.

Recente blog artikelen

Welk orgasme bereik je met welke vibrator?
Dildo ideeën
De beste seksspeeltjes voor vrouwen
De beste seksspeeltjes voor mannen
Bekkenbodem trainen
Tips om je partner te laten weten dat je van hem/haar houdt