Voor de single man: top 5 masturbators

Vibrators, dildo’s of luchtdruk vibrators – allemaal zijn ze gericht op het stimuleren van de vrouwelijke delen. Maar wat nu als je als man alleen af en toe een verzetje wilt? Dan is er goed nieuws: de masturbator is een revolutionaire sextoy voor mannen en kan veel meer dan de ouderwetse ‘pocket pussy’. Nieuwsgierig naar de lekkerste? Volgens onze testers is dit de top 5 masturbators.

Nummer 1: Tenga Flip Zero Gravity

De Flip Zero is de tweede generatie masturbator en doet ook op twee manieren zijn werk. Door zijn krachtige vibraties stimuleert hij de penis in zijn totaliteit. Daarnaast zuigt hij ook lekker. Als je erin knijpt trekt hij vacuüm om de penis. Zo ervaar je toch dat gevoel van een blowjob en dat zonder het gezelschap van een vrouw. Dankzij het vernieuwde scharnier klap je de masturbator makkelijk open om je penis erin te doen, maar ook om hem schoon te maken. De Flip Zero is met € 119,99 niet de voordeligste, maar werkt wel uitstekend volgens onze testers. Terecht op 1 in onze top 5 masturbators.

Nummer 2: Hot Octopuss Pulse Duo Lux

De Hot Octopuss Pulse Duo Lux is er écht voor elke man, ongeacht de leeftijd en fysieke toestand. Vanwege al zijn mogelijkheden heeft deze Octopuss meerdere prijzen gewonnen. Met glijmiddel kun je de toy heen en weer bewegen om de penis. Of als je de toy zonder glijmiddel gebruikt, kun je hem er juist in laten zitten. De toy is te bedienen met een afstandsbediening en daardoor kun je hem handsfree gebruiken.

Nummer 3: Fleshlight

Hou je van een intense en realistische beleving? Haal dan je favoriete pornoster in huis. Met de Fleshlight kun je kiezen voor de strakke poes of kont van Lana Rhoades of Autumn Falls. Elke stoot voelt levensecht, bevat geen toxische weekmakers en is eenvoudig te reinigen.

Nummer 4: Satisfyer Men One Masturbator

De Satisfyer Men One Masturbator is een eenvoudig instapmodel. Hij is perfect om mee te nemen in een kleine reiskoffer. Ook als je nog nooit een masturbator hebt gebruikt, is deze leuk om mee te beginnen. Omdat reinigen heel makkelijk is, kun je hem elke avond meenemen tussen de lakens. Voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten, want de Men One is verkrijgbaar voor nog geen drie tientjes.

Nummer 5: Svakom Sam Neo

Wil je naast het gevoel van een poes nog iets meer sensatie ervaren, zonder dat je een vermogen uitgeeft? De Svakom Sam Neo zuigt vacuüm én trilt. En dat voor meer dan een uur achter elkaar. De functies zijn te bedienen vanuit een app, zelfs op (wereldwijde) afstand. Dit is dus een veelzijdige masturbator én dat voor de prijs van € 79,16.

Uitgelichte afbeelding

man top 5 masturbators

Recente blog artikelen

Top 5 vibrerende cockringen
Welk glijmiddel kies ik
De beste Kerstcadeau tips
Womanizer DUO