Waarom de buttplug een fijne toevoeging is voor het liefdesspel

Ben jij nieuwsgierig naar anale toys voor de seks? Dat snappen wij heel goed, want het geeft je seksleven echt een extra dimensie. Een buttplug helpt je hierbij. Je opent hiermee (letterlijk) deuren die anders gesloten zouden blijven. Dit artikel is dus een must-read als je nieuwsgierig bent naar anale seks en de buttplug als toevoeging hierop. 

De eerste keer anaal

In tegenstelling tot vaginale seks is anaal niet even iets wat je zomaar doet. Daar heb je een goede voorbereiding voor nodig. Zorg dat je de buttplug alvast bij de hand hebt als je van plan bent om dit te gaan doen. Of je nu een man of een vrouw bent die ontvangt, ga in een standje zitten waarvan jij denkt dat het comfortabel is. Doe het alleen met een partner die je écht vertrouwt en ontspan. Neem een warme douche, vraag een massage en neem uitgebreid de tijd voor het voorspel. Dat maakt zeker verschil. 

Buttplugs zijn er in verschillende groottes. Is het je eerste keer? Neem een kleiner exemplaar of kies voor een vibrerende met extra stimulans voor de kringspier. Smeer hem in met glijmiddel die ook speciaal bedoeld is voor anale inbreng. Bespreek met je partner hoe je laat merken dat hij moet stoppen. Hoe je ook seks hebt, de intentie is natuurlijk dat jullie er samen van genieten. 

Waarom een buttplug helpt bij anale seks

De kringspier rond de anus is anders dan de vulva. Aan de voorkant wordt het nat als je bijvoorbeeld de clitoris stimuleert. Dat is bij de anus niet het geval. De buttplug is een speeltje dat taps toeloopt – spits aan de bovenkant en bol aan de onderkant. Het helpt om de anus langzaam te openen. Bevochtig de anus en het speeltje met een flinke dosis glijmiddel. Begin met een klein exemplaar en bouw het op naar een grotere versie als je het stiekem best wel lekker vindt. 

Welke maat buttplug heb je nodig?

Dat ligt helemaal aan jou. Wij adviseren om met een kleintje te beginnen, zodat je samen kunt oefenen. De kringspier is en blijft een spier en die heeft training nodig heeft. Dit mag je zeker niet onderschatten. De afmetingen beginnen al met een lengte van 3,5 cm en een breedte van 4 cm. Daarna kun je het zo gek maken als je zelf wil. Begin met een buttplug set als je het rustig wil opbouwen. 

Uitgelichte afbeelding

anaal toys bij liefdesspel

Recente blog artikelen

Top 5 vibrerende cockringen
Welk glijmiddel kies ik
De beste Kerstcadeau tips
Womanizer DUO