Wat is Spaanse vlieg?

Spaanse vlieg: wat is het en hoe gebruik je het?

Overweeg je Spaanse vlieg te gebruiken? Spaanse vlieg is een bekend genotsmiddel. Het zorgt ervoor dat je een hardere erectie krijgt, het werkt lustopwekkend en het orgasme wordt een stuk intenser ervaren. Het genotsmiddel bestaat uit de stof cantharidine wat uit kevers wordt gewonnen. Je kunt Spaanse vlieg in zowel poedervorm als pillen verkrijgen. Ook zijn er vloeibare varianten op de markt. De Spaanse vlieg wordt vermalen waarna er een lustopwekkend middel van wordt gemaakt. Dit wordt vervolgens in pillen en druppels verwerkt. Hoe werkt Spaanse vlieg precies en wat zijn de risico’s hiervan? Lees snel verder voor meer informatie over dit genotsmiddel.

Hoe werkt Spaanse vlieg?

In Spaanse vlieg zit de werkzame stof cantharidine wat wordt gewonnen uit de oliekever. Dit stofje zorgt ervoor dat er irritatie aan de urinebuis ontstaat. Dit betekent dat er door het hele lichaam meer bloed naar de geslachtsdelen stroomt. Hierdoor krijgen mannen sneller een erectie en houdt deze langer aan. Gebruik je dit genotsmiddel te veel, dan kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Soms wil de erectie niet meer afzakken. wat ook wel priapisme genoemdt wordt. Hierdoor is de erectie blijvend waardoor de penis beschadigt raakt. Spaanse vlieg wordt vooral ingezet om de seksuele lust op te wekken en om de erectie op gang te brengen, alsook de penis harder te krijgen.

Risico’s Spaanse vlieg

Het gebruiken van Spaanse vlieg heeft wel enkele risico’s. Wanneer je het middel vaak gebruikt, dan heb je de kans dat je nieren en maag beschadigingen oplopen. Een overdosis van cantharidine, wat in Spaanse vlieg zit, kan zelfs tot de dood leiden. Dit kan het geval zijn wanneer je het middel op eigen initiatief gebruikt waarbij de juiste dosering niet in acht wordt genomen. Het is daarom altijd erg belangrijk om de gebruiksaanwijzing goed te lezen en niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid te gebruiken i.v.m. de bovenstaande complicaties.

Waar kun je Spaanse vlieg kopen?

Spaanse vlieg kun je in verschillende webwinkels kopen, maar ook bij smartshops. Het wordt vaak in poedervorm, pillen, capsules of in druppelvorm aangeboden. Deze producten bevatten vaak niet cantharidine, maar yohimbine en ginseng, waarvan beweerd wordt dat ze ook lustopwekkend werken. Vanwege de bittere smaak wordt het aangeraden Spaanse vlieg in een drankje te mengen. Gebruik het als een hulpmiddel om vrijer te voelen tijdens de seks met iemand anders en volg de voorschriften strikt op. Geef het middel niet aan minderjarigen en alleen als je date of partner hier zelf mee instemt.

Experimenteer met Spaanse vlieg

Experimenteer eens met Spaanse vlieg en bekijk wat dit voor jouw seksleven kan betekenen. Doe dit echter niet te vaak en zorg ervoor dat als je het weer wilt gebruiken, er een ruime tijd tussen zit. Zo voorkom je vervelende complicaties. Wil je meer lezen over genotmiddelen en seks? Lees dan ook eens de andere blogs op onze website voor nog meer informatie en tips.

Uitgelichte afbeelding

tijd voor erotiek 35

Recente blog artikelen

Koppel toys voor langeafstandsrelaties
Voorspel tips
Orgasme uitstellen bij mannen
Lovense Lush 3 vs Lovense Dolce