Welk orgasme bereik je met welke vibrator?

Wil je even lekker ontspannen en je dagelijkse zorgen vergeten? Dan heb je vast wel eens ervaren dat een orgasme een lekker relaxt gevoel geeft. Tegenwoordig is het heel normaal geworden om te praten over seksuele onderwerpen. Wij schromen dan ook niet om jou van tips te voorzien zodat jij een beter orgasme bereikt. 

Elk orgasme is anders, er zijn dan ook veel verschillende manieren om tot een orgasme te komen. De klassieke methode is het stimuleren van je clitoris met je vingers, maar tegenwoordig zijn er veel vibrators op de markt die veel krachtiger en efficiënter zijn. 

In dit artikel leggen wij je uit wat voor verschillende vibrators er zijn en wat voor orgasme je hiermee kunt bereiken. Of nog beter gezegd, op wat voor manier je dit orgasme bereikt. 

Vibratie eitje 

Een vibratie eitje is een nieuwe dimensie van stimulatie. Heb je stiekem altijd al gestimuleerd willen worden in het openbaar? Dan is dat nu mogelijk op een discrete manier met vibratie eitjes. Dit eitje stop je namelijk in je onderbroek waar niemand hem kan zien. 

Met het vibratie eitje kun je zowel je G-spot stimuleren als je clitoris, dit is volledig afhankelijk van de manier van plaatsing. Daarnaast kan het eitje op afstand worden bediend. Je kunt bijvoorbeeld zelf het eitje bedienen, maar je kunt de controle ook aan je partner geven voor nog meer spanning. 

Dit speeltje is ideaal voor mensen die graag op avontuur willen in het openbaar. Je geeft je seksleven een nieuw dimensie met dit speeltje. Daarnaast kan de spanning zorgen voor extra opwinding. Uiteraard hoef je het eitje niet in het openbaar te dragen, je kunt hem ook gewoon thuis gebruiken. 

Realistische vibrator 

Het kan natuurlijk zo zijn dat je louter opgewonden raakt van echte seks met een partner. In dit geval kan het toch interessant zijn om een vibrator te overwegen. Je kunt namelijk kiezen voor een realistische vibrator. 

Een realistische vibrator probeert zo goed mogelijk het effect van een echte penis na te bootsen. Deze vibrator heeft dan ook de vorm en structuren van een penis, en zelfs de kleur is soms zo realistisch mogelijk gemaakt. Daarnaast levert de realistische vibrator ook krachtige vibraties wat het gevoel levensecht maakt. 

De realistische vibrator is perfect voor als je op zoek bent naar stimulatie die veel lijkt op het echte werk. 

Clitoris vibrator 

De bekendste en makkelijkste manier om snel tot een orgasme te komen, is de stimulatie van de clitoris. Er zijn veel verschillende vibrators op de markt die specifiek gericht zijn op clitorisstimulatie. De clitoris vibrator is een vrij nieuw concept en de technieken zijn dan ook nog volop in ontwikkeling. 

Een van de bekendste clitoris vibrators is de luchtdruk vibrator. Deze vibrator is voorzien van een kleine kap die op de clitoris wordt geplaatst. Vervolgens zuigt deze kap zachtjes aan de clitoris waardoor je snel tot een hoogtepunt komt. Deze techniek is vrij nieuw en is razend populair door het grote succes. 

Verder zijn er ook meer traditionele clitoris vibrators die zich meer richten op vibraties. Deze vibrators leg je simpelweg op je clitoris waarna de trillingen tot een orgasme leiden. Ontdek zelf wat jij lekker vindt en koop de bijpassende vibrator. 

Recente blog artikelen

Dildo ideeën
De beste seksspeeltjes voor vrouwen
De beste seksspeeltjes voor mannen
Bekkenbodem trainen
Tips om je partner te laten weten dat je van hem/haar houdt
Dit zijn de feitjes over sperma