De leukste speeltjes voor koppels

Seks is een mooie manier om de intimiteit en verbinding tussen jou en je partner te verbeteren, maar soms kan het voorkomen dat de seks saai is geworden en niet meer voldoende spanning oplevert. In dat geval kan het aantrekkelijk zijn om eens iets nieuws te proberen dat een boost geeft aan jullie seksleven. Seksspeeltjes kunnen hier een belangrijke rol in spelen. Ze kunnen namelijk voor een nieuwe ervaring zorgen en brengen de spanning weer helemaal terug. In dit artikel lees je wat de leukste sextoys voor koppels zijn.

Dubbele Verwarmde Vibrator

Een dubbele verwarmde vibrator is hét ideale speeltje voor koppels. Deze toy is veelzijdig, want je kunt beiden tegelijkertijd van dit speeltje genieten. Het ene uiteinde van dit speeltje is er namelijk op gebouwd om de G-spot van de vrouw te stimuleren, terwijl het ander uiteinde gericht is op de P-spot van de man. Deze toy stimuleert dus tegelijkertijd de geslachtsdelen van jou en je partner. Bovendien heeft deze toy ook een verwarmende functie, wat een nog intensere sensatie zal opleveren. Tevens hoef je het speeltje niet met z’n tweeën te gebruiken. Je kunt het speeltje ook prima alleen gebruiken als je partner bijvoorbeeld niet thuis is.

Strap-on dildo

Heb jij als vrouw altijd al willen ervaren hoe het is om een penis te hebben en wil je graag je vriend ermee verwennen? Dan kan het interessant zijn om te kijken naar een strap-on dildo. De dildo is aan een speciaal harnas bevestigd dat je om je middel kunt plaatsen. Vervolgens kun je de prostaat van je vriend penetreren wat de P-spot van hem zal stimuleren. Het resultaat is een overweldigend orgasme dat de intimiteit tussen jou en je partner tot ongekende hoogte zal brengen.

Vibrerend slipje

Een vibrerend slipje is ideaal als je buitenshuis wilt experimenteren met nieuwe seksuele ervaringen. En dan hebben we het hier niet over een hotel. We hebben het hier over seksueel genot in het openbaar. Het vibrerende slipje wordt namelijk door je broek gemaskeerd. 

Daarnaast maakt het slipje weinig geluid wat ervoor zorgt dat niemand doorheeft wat jullie aan het doen zijn. De vibratiestanden worden met een afstandsbediening bedient door jouw partner. Zo kan hij de intensiteit instellen en bepalen hoeveel genot hij jou wil geven. Het vibrerend slipje is perfect om op een discrete wijze in het openbaar te genieten van seks. 

Vibrerende cockring

Een vibrerende cockring wordt om de penis geplaatst waarna de ring krachtige vibraties geeft. Zodra hij begint met het penetreren van jouw vagina, zullen jullie beide deze krachtige vibraties voelen. Met deze cockring stimuleer je dus tegelijkertijd de penis en de clitoris. Lovense heeft de perfecte sekstoys voor koppels, die ook nog afstand bedienbaar zijn.

Dit is de perfecte sekstoy voor koppels die niet al te veel willen betalen voor een nieuwe toy, maar wel graag hun seksleven een boost willen geven. Bovendien hebben de meeste vibrerende cockringen verschillende vibratiestanden zodat jullie kunnen spelen met de intensiteit van de vibraties.

Uitgelichte afbeelding

De leukste speeltjes voor koppels feature image 01

Recente blog artikelen

De beste Kerstcadeau tips
Womanizer DUO
Weer meer zin in seks?
Voor de single man: top 5 masturbators