Top 5 vibrerende cockringen

Ben je opzoek naar handsfree stimulatie voor tijdens de seks? Dan is de vibrerende cockring echt een aanrader. Hij draagt de ring op de penis en voorziet zijn partner met het trillende gedeelte van extra stimulatie op bijvoorbeeld de clitoris.

Door de ring blijven de zwellichamen goed gezwollen en ontstaat er een stijvere erectie. Ook kan klaarkomen bij hem uitgesteld worden met een cockring. Een speeltje dat dus ook geschikt kan zijn bij erectie problemen of te vroeg klaarkomen.

Onze top 5 vibrerende cockringen helpen je om een cockring aan te schaffen die jullie samen veel genot zal geven.

#1 FUN FACTORY NŌS 

De NŌS cockring is speciaal gemaakt om jou en je partner te kunnen laten genieten! 

FUN FACTORY NOS

Bij de meeste vibrerende cockringen zit de vibrator bovenop de penis, wat leuk is voor de drager, maar niet echt handig als je de clitoris probeert te raken. NŌS is ontworpen met jullie allebei in gedachten, dus de twee vibrerende uiteindes zijn lang genoeg om je clitoris echt te bereiken en flexibel genoeg om met je mee te bewegen terwijl je speelt. 

#2 SVAKOM Winni 2 

Ga zitten, maak het je gemakkelijk en laat de SVAKOM APP de controle overnemen. De Svakom Winni 2 Vibrerende Cockring is geschikt voor Bluetooth en volledig compatibel met de SVAKOM APP die je de kans geeft om nog meer trillingen en manieren om te spelen te ontdekken. 

svakom winni 2 cockring

Winni 2 is met een éénknopsbedieningssysteem supereenvoudig te bedienen. 

Geniet van 5 verschillende vibratiestanden, met elk 5 intensiteitsniveaus, trillingspatronen met LED-verlichting en kan hij ook nog eens gebruikt worden onder de douche!

#3 SATISFYER signet cockring 

Dankzij de ring blijven de zwellichamen van de penis goed gevuld met bloed en krijg je niet alleen meer uithoudingsvermogen en hardheid tijdens de seks, bovendien wordt je ejaculatie vertraagd. Zodat jij je geliefde kunt langer kunt verwennen met heerlijke stoten. 

satisfyer signet cockring

Daarnaast bestuur je de cockring gemakkelijk met de Satisfyer Connect-app zodat jij je eigen vibratieprogramma’s kunt maken en je jullie nieuwe cockring kunt bedienen! Je Satisfyer is voorzien van ingebouwde batterijen en kan daardoor milieuvriendelijk worden opgeladen. 

Het product is eenvoudig te reinigen met een beetje natuurlijke zeep onder lauw water. Of gebruik een toycleaner voor de beste hygiëne. 

#4 DORCEL mastering 

De Dorcel Mastering Vibrerende Cockring is een oplaadbare vibrerende cockring, een spannend seksspeeltje voor jou en je partner. De cockring stimuleert de erectie doordat de bloedcirculatie in de penis blijft waardoor deze al snel dikker, groter en harder wordt en ook blijft zolang de cockring gedragen wordt. 

dorcel master ring

Daarnaast zorgt het dragen van een cockring ervoor dat de penis wat minder gevoelig is en daardoor het orgasme uitgesteld wordt. De cockring is voorzien van een motor waarmee je geniet van 3 vibrerende snelheden. 

De Mastering Recharge Vibrerende Cockring is geproduceerd van siliconen en daarom is de ring ook flexibel en comfortabel.

#5 JE JOUE Mio 

Deze Je Joue Vibrerende Cockring Mio is gemaakt voor jou en je partner. Hij zorgt voor een harde erectiee en stelt het orgasme uit. Ook geeft hij intense externe vibraties tijdens de seks aan de clitoris. 

je joue mio cockring

Superglad en zacht, is Mio. De cockring is makkelijk om te doen zodat het niet je genot onderbreekt. Zodra de penis bijna hard is, breng je een glijmiddel op waterbasis aan en schuif je de ring naar beneden naar de basis van de penis, zorg ervoor dat het vibrerende gedeelte naar boven wordt geplaatst. 

Zet Mio aan en experimenteer met zijn vijf vibratie niveaus en patronen om jullie favoriet te ontdekken!

Uitgelichte afbeelding

top 5 beste cockringen

Recente blog artikelen

Welk glijmiddel kies ik
De beste Kerstcadeau tips
Womanizer DUO
Weer meer zin in seks?