Womanizer DUO

Womanizer DUO

De Womanizer Duo is een luxe dual-sensation vibrator die je een DUO orgasme geeft door zowel inwendig als uitwendige stimulatie . Een luchtdruk die orale seks simuleert en ook de clitoris stimuleert, evenals een inbrengbare arm die de G-spot en vagina stimuleert door middel van trillingen vormen deze vibe. We kunnen garanderen dat het anders is dan elk orgasme dat je ooit hebt meegemaakt.

De luchtdruk vibrator maakt gebruik van de gepatenteerde Pleasure Air-technologie van Womanizer die lucht gebruikt om een ​​soortgelijk gevoel te creëren als orale seks. Het gaat niet “aan” totdat je het speeltje tegen je huid aanraakt, waardoor het stil blijft terwijl je het op zijn plaats beweegt. De zuigkracht is heel zacht, maar je kunt opbouwen naar meer intensiteit. Er zijn 12 intensiteitsniveaus aan beide uiteinden van de vibrator, en de G-spot-stimulator heeft 10 verschillende vibratiestanden om je te helpen je perfecte orgasme te bereiken.

Het is ook gemaakt van een fluweelzachte siliconen die glad aanvoelt op je huid en kan worden gebruikt met een glijmiddel op waterbasis. Bovendien is hij waterdicht, zodat u uw plezier in bad of in bad kunt nemen.

Je vindt deze vibrator bij Cupido.nl onze favoriete retailer voor het online bestellen van seksspeeltjes. Ze hebben de beste en nieuwste toys (zoals de Womanizer’s), en je bestelling wordt altijd geleverd in een discrete verpakking.

Ontwerp:

Dit is het meest voor de hand liggende onderdeel van de vibrator als je er voor het eerst naar kijkt. Het is vergelijkbaar met andere Rabbit vibrators die er zijn (dubbele stimulatie intern en extern), maar zo veel beter. In plaats van aan de ene kant een wand massager, krijg je een luchtdruk vibrator (vergelijkbaar met die van de Premium vibrator waar we dol op zijn!).

Het ontwerp past mooi bij ieder lichaam en het beste deel? De vibrator blijft op zijn plaats zitten, dus kan een orgasme is vrijwel handsfree.

Bovendien begrijpt Womanizer dat elk lichaam anders is en dat niet alle zuigmaten voor iedereen geschikt zijn. Bij je vibrator worden twee verwijderbare zuigkoppen meegeleverd, zodat je de juiste maat voor je lichaam kunt vinden. Deze functie hebben we niet bij andere vibratormerken kunne vinden. Maar het is een ander detailpunt dat ons een grote fan van het merk Womanizer heeft gemaakt.

Intensiteit:

Als je het bovenstaande hebt gelezen, weet je waarschijnlijk wat je gaat lezen. Deze vibrator is zo krachtig! Begrijp ons niet verkeerd, zowel voor de beginner als voor de gevorderde is dit geweldig! (Dankzij de 12 verschillende intensiteitsinstellingen). Rabbit vibrators bieden zo’n unieke ervaring omdat je twee vormen van plezier tegelijk ervaart, maar deze tilt het naar een heel nieuw niveau. De zuigkracht van de clitoris behoorlijk intens en ik krijg zelf heel snel een orgasme, dus het is twee keer zo intens als het wordt gecombineerd met de G-spot-stimulatie.

Functionaliteit:

We doen dit voor de orgasmes, toch? En de DUO kunnen wij dit zo goed als garanderen dat je er een hebt, zo niet meerdere. Womanizer merkt op dat van alle mensen die deze vibe hebben geprobeerd, 98% een climax kon bereiken.

Je kunt de intensiteit van de clitoris stimulatie verhogen en de interne trillingen verminderen of vice versa – het gaat er allemaal om wat je in of uitschakelt.

De Womanizer DUO wordt ook geleverd met een Smart Silence-functie, zodat het speeltje zichzelf alleen aanzet als het dicht tegen het lichaam wordt gedrukt. Dit betekent dat als het niet tegen je huid zit terwijl je het speeltje aanzet en de instellingen uitzoekt, het niet voor elke buurman en voorbijganger schetter zal zijn om te horen.

Prijs:

Voor zo’n luxeproduct van hoge kwaliteit krijg je waar je voor betaalt, daarom is dit aan de duurdere kant. Maar met alle hierboven genoemde voorzieningen, is het dit absoluut duo en dwars waard!

Uitgelichte afbeelding

Womanizer DUO

Recente blog artikelen

Top 5 vibrerende cockringen
Welk glijmiddel kies ik
De beste Kerstcadeau tips
Weer meer zin in seks?