De beste Kerstcadeau tips

Ho Ho Ho maar met die standaard cadeaus…

December is de maand van het samen zijn, avondjes binnen, tijd doorbrengen met je geliefde. Wil je dit jaar eens een keer iets anders onder de boom dan anders? Hier volgen een aantal verleidelijke tips om je lover mee te verrassen.

De luchtdruk vibrator

Gun jezelf of je geliefde de ervaring van een orgasme doormiddel van een luchtdruk vibrator. Uit onderzoek blijkt dat 97% tot een orgasme komt met een luchtdruk vibrator. Now thats a gift! Womanizer was het eerste seksspeeltje met deze revolutionaire Pleasure-Air technologie. Inmiddels is er een ruim assortiment aan luchtdrukvibrators.

Game on!

Een erotisch spelletje is de manier om je seksleven een andere twist te geven. Een ander voorspel dan anders? Volg de instructies op de kaartjes en laat je verleiden tot het uitproberen van nieuwe dingen.

Glijmiddel of massage olie

Geef je liefde een massage olie of glijmiddel in zijn of haar favorite geur of smaak cadeau. . Naast de wat meer standaards smaken zoals Aardbei en Vanille zijn er zijn zoveel geuren en smaken dat het gewoon lastig is om te kiezen! Wat dacht je van een koffieliquor of Cottoncandy? Of een massage olie in de geur van o.a. Beachday.. Geef een massage met deze heerlijke geur die je doet denken aan een zomer dag aan de Costa!

Cadeau sets

Kan je lastig kiezen? In een cadeau set zitten meerdere artikelen, meer cadeautjes, wie wil dat nou niet? Je hebt een cadeau set voor samen, voor hem of haar of wellicht een BDSM set. Ontdek met welke box jij je geliefde kan verrassen.

24 x uitpakken?

Dat klinkt goed! een Adventkalender met 24 pakjes die stuk voor stuk verrassende, sexy en verleidelijke cadeautjes bevatten. Maak iedere december dag 1 doosje open of kan je niet wachten en maak je ze allemaal in een keer open?

Cockring of Masturbator voor hem

Een Cockring heb je in verschillende soorten materialen, maten, vibrerende of met bijvoorbeeld met een clitoris stimulator. Kies uit de vele designs bij Miss Steel.nl. Of kies je voor een masturbator, waarmee je hem eindeloos kan laten genieten. Hmmm it’s a gift that keeps on giving.

Uitgelichte afbeelding

Tijd voor erotiek foto kert tips

Recente blog artikelen

Top 5 vibrerende cockringen
Welk glijmiddel kies ik
Womanizer DUO
Weer meer zin in seks?