Welk glijmiddel kies ik

Met een smaakje of speciaal voor samen met een sextoy is er veel te kiezen als het over glijmiddelen gaat. Welke het beste glijmiddel is voor een nacht vol passie met je lover of samen met je favoriete seksspeeltje vertellen we je in dit blog.

Het beste glijmiddel voor seks vol passie

Voor een nachtje glibberen en seksen met je lover kies dan een glijmiddel op siliconen basis of eentje die je eerst kunt gebruiken voor een goede massage maar daarna ook heerlijk glijdt tijdens de seks. Een glijmiddel op basis van Siliconen glijdt altijd langer dan op waterbasis. Maar kan je absoluut niet samen met een siliconen seksspeeltje gebruiken omdat dit het siliconen van jouw toy aantast. Wel kan dit samen met een glazen of metalen toy.

Onze tips: Pjur orginal Siliconen glijmiddel & System Jo ALL-IN-ONE Massage Glide Lavendel

Het beste glijmiddel voor jouw sextoy

De ervaring met een seksspeeltje is velen malen fijner wanneer je een beetje glijmiddel gebruikt. Bij seksspeeltjes van siliconen raden we aan ALTIJD glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Gebruik je olie of siliconen glijmiddel dan kan dit het siliconen van jouw speeltje aantasten. Een glijmiddel op waterbasis heeft als voordeel dat het geen vlekken geeft, maar kan plakkerig worden. 

Met deze tips glij jij samen met je toy heerlijk tot een hoogtepunt zonder dat dit plakkerig wordt: Sliquid Naturals H2O glijmiddel & Pjur Woman Aqua

Dikker glijmiddel bij anale seks

Voor anale seks zijn er speciale glijmiddelen verkrijgbaar. Deze zijn namelijk dikker. Dit komt omdat de anus niet vochtig kan worden zoals de vagina en er glijdt dus helemaal niets  zonder dat je daar zelf voor zorgt.

Voor anale seks kan je een glijmiddel op zowel waterbasis als siliconen basis gebruiken ( Siliconen glijdt vaak langer). Voor samen met een siliconen anaal speeltje geldt uiteraard ook dat je dan voor waterbasis kiest.

Onze tips voor anaal glijmiddel : Pjur Back Door Waterbasis & Intimate Earth – Ease Relaxing Anal Silicone Glide

Glijmiddel bij vaginale droogheid

Iedere vrouw heeft wel eens last van vaginale droogheid. Vooral wanneer je in de overgang komt kan je hier meer last van krijgen. Fijn is het dan om tijdens de seks een beetje glijmiddel te gebruiken. 

Hierbij onze tips die ook nog eens een verzorgende werking hebben: 

Vedra the Essential – Glijmiddel met CBD Waterbasis & Sliquid Naturals Satin

Glijmiddel als likeur voor in de koffie??

Ja je leest het goed. Er zijn glijmiddelen van het merk System Jo met een smaakje die heerlijk smaken voor in de koffie. Deze glijmiddelen zijn dus eetbaar. Naast glijmiddel voor in de koffie hebben ze ook cocktail smaken die niet alleen de seks maar ook jouw cocktail nog lekkerder maken.

System JO – Gelato Hazelnoot Espresso glijmiddel waterbasis & H20 Cocktail Pina Colada

Uitgelichte afbeelding

welk glijmiddel kiezen

Recente blog artikelen

Top 5 vibrerende cockringen
De beste Kerstcadeau tips
Womanizer DUO
Weer meer zin in seks?