Tips om je partner te laten weten dat je van hem/haar houdt

Zo vertel je jouw partner dat je van hem/haar houdt

Als je een nieuwe liefde hebt, is het vaak vrij eenvoudig om je liefde naar de ander te communiceren. Echter, je kunt na verloop van tijd in een bepaalde sleur raken, waarbij jij of je partner het gevoel heeft alsof de liefde vanzelfsprekend is. Reden genoeg om je partner eens wat vaker te laten weten dat je van hem of haar houdt. Maar hoe doe je dat precies?
Lees snel verder voor onze handige tips.

Begin met kleine acties

Begin met kleine acties om je partner te vertellen dat je van hem/haar houdt. Kleine dingen kunnen namelijk een groot verschil maken. Vraag aan je partner hoe zijn of haar dag was, maak samen een avondwandeling door het park of jullie wijk, of ga samen dansen in jullie woonkamer. Je kunt je partner natuurlijk ook een keer spontaan verrassen met een mooie roos of een prachtig bos bloemen.

Ga over op grotere acties

Ga vervolgens over op grotere acties. Dit vraagt om meer werk en kan ook geld kosten, maar het is zeker de moeite waard als je je partner hier blij mee kunt maken. Reconstrueer bijvoorbeeld jullie eerste date of kennismaking. Je kunt ook een verrassingsfeestje voor je partner organiseren of een lied voor je partner schrijven en dit opnemen.

Breng tijd door met je partner

Breng tijd door met je partner en zorg ervoor dat jullie echte aandacht voor elkaar hebben. Doe de tv eens uit, zet de telefoon op stil en focus je geheel op elkaar. Ga minstens eens per maand samen op date. Denk aan een diner of een bezoek aan de bioscoop. Hierdoor kunnen jullie tussen alle drukke schema’s door weer even helemaal tot elkaar komen.

Spreek je liefde uit

Spreek je liefde uit naar je partner. Door helder te communiceren zal je partner weten hoeveel je van hem/haar houdt. Geef je partner ook complimenten en prijs de prestaties van hem/haar. Ondersteun je partner hier ook in en zorg ervoor dat hij of zij kan groeien. Durf ook over je gevoelens te praten met je partner. Ontwijk emoties niet, maar spreek deze uit. Zo komen jij en je partner dichter tot elkaar en zal jullie verbinding dieper worden.

Spreek de waarheid

Spreek de waarheid uit naar je partner. Het is namelijk erg liefdevol om je partner de waarheid te vertellen, want het laat niet alleen vertrouwen, maar ook respect zien. Dit betekent niet dat de waarheid alleen maar positief hoeft te zijn om zinvol te zijn, maar wat je zegt moet wel waar zijn. Laat je partner je onvoorwaardelijke liefde zien, maar niet je onvoorwaardelijke acceptatie. Accepteer ook correcties van je partner. Zo kan ieder van jullie zich volop ontwikkelen om te groeien als persoon. Ook versterk je hiermee jullie relatie.

Meer tips lezen over liefde en relaties? Bekijk dan ook eens onze andere artikelen op Tijd voor Erotiek voor nog meer interessante informatie en tips.

Uitgelichte afbeelding

Tips om je partner te laten weten afbeelding 01

Recente blog artikelen

Waarom de buttplug een fijne toevoeging is voor het liefdesspel
De fijnste voordelen van een Luchtdruk vibrator
De grote dildo top 10
Koppel toys voor langeafstandsrelaties