Tips om je relatie spannender te maken

Met deze tips til jij jouw relatie naar een spannender niveau

Wil jij jouw relatie spannender maken, maar weet je niet precies hoe je dit het beste kunt doen? Misschien heb je het gevoel dat er een bepaalde sleur in je relatie zit en ben je toe aan meer spanning. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, waarmee je jouw relatie ongetwijfeld een stuk spannender maakt. Lees snel verder voor onze ultieme relatietips.

Koop seksspeeltjes

Seksspeeltjes maken het mogelijk om volop te experimenteren met je partner. Koop een heerlijke massage gel, een vibrator of een ander koppel seksspeeltje naar wens. Ga samen met je partner naar een seksshop of bekijk eens erotische webwinkels om erachter te komen waar jullie voorkeur ligt.

Doe het eens ergens anders dan in bed

Heb je altijd seks in bed? Dan is het zeker aan te raden om ook eens wat andere plekken te proberen. Denk aan de bank, de keuken, op tafel of onder de douche. Je kunt ook plekken buitenshuis opzoeken, zoals het bos, het strand of de duinen. Door regelmatig van omgeving te wisselen, wordt de seksuele ervaring die je samen hebt ook anders.

Praat met elkaar over seks

Praten met elkaar over seks is erg belangrijk. Wat vindt je partner fijn en wat vind jij zelf prettig? Zijn er nog specifieke wensen die jullie hebben op seksueel gebied? Door goed met elkaar te communiceren over seks, kun je de seks ook verdiepen en naar een hoger level tillen.

Maak een top 3 fantasieën

Maak samen met je partner een top 3 fantasieën die je nog met elkaar wilt beleven en voer minstens elke maand een fantasie met elkaar uit. Je kunt ook een top 5 fantasieën maken, zodat je er langer mee aan de slag kunt. Op deze manier doe je samen telkens weer een nieuwe ervaring op, wat ook jullie relatie ten goede komt.

Probeer nieuwe standjes

Doen jullie vaak dezelfde standjes? Dan is er niets mis met wat meer experimenteren in bed. Koop een boek over Kamasutra of kijk eens rond op internet voor inspiratie voor diverse standjes. Misschien kom je er wel achter dat jullie een specifiek nieuw standje heel lekker vinden. Door te experimenteren met verschillende standjes wordt jullie seksleven een stuk spannender.

Gedraag je eens anders in bed dan normaal

Gedraag je af en toe anders dan je partner van je gewend is. Stel je dominant of onderdanig op, of ga voor een meer actieve of passieve rol. Hiermee experimenteren is een ware toevoeging aan je seksleven.

Doe aan dirty talk

Met dirty talk kun je elkaar opwinden en de seks zo nog intenser maken. Ben je niet zo van de echte dirty talk? Dan kun je eventueel ook lieve woordjes in je partners oor fluisteren en zeggen hoe opgewonden je van hem wordt.

Meer sekstips?

Wil je meer tips over seks en relaties lezen? Bekijk dan ook eens onze andere artikelen.

Uitgelichte afbeelding

tijd voor erotiek 12

Recente blog artikelen

Top 5 vibrerende cockringen
Welk glijmiddel kies ik
De beste Kerstcadeau tips
Womanizer DUO