Top 10 natuurlijke lustopwekkers

Natuurlijke lustopwekkers gezocht? Wij geven je de top 10

Zoek je natuurlijke lustopwekkers omdat je de seks tussen jou en je partner naar een hoger niveau wilt tillen? Denk dan eens aan het gebruiken van afrodisiaca. Dit is ook wel natuurlijke viagra. Wij vertellen je welke natuurlijke lustopwekkende middelen zorgen voor een geweldig seksleven. Lees snel verder voor onze top 10.

1. Oesters

Oesters staan bekend als voedsel dat de zintuigen volop prikkelt. Omdat het vol zit met fosfor, stimuleert dit de seksuele opwinding. Oesters werden door Casanova ook wel gezien als een prikkel voor de geest, de zinnen en de liefde, wat reden genoeg is om eens wat vaker oesters te eten.

2. Poppers

Gebruik je poppers, dan kun je een geil en ontspannen gevoel ervaren. Dit houdt doorgaans enkele minuten aan. Hierdoor ervaar je de seks op een nieuwe manier. Je ademt deze vloeibare drug via de neusgaten in. Het is niet aan te raden dit vaak te doen, i.v.m. beschadigingen van de neus en je huid.

3. Spaanse vlieg

Spaanse vlieg is een bekend erectiemiddel. Niet alleen krijg je sneller een erectie, deze wordt ook harder. Hierdoor ervaar je de seks als intenser dan voorheen. Je kunt dit middel in druppels, pillen en capsules bestellen. Omdat de smaak vrij bitter is, meng je dit het beste met een drankje. Gebruik Spaanse vlieg altijd met mate, omdat dit voor nare gevolgen kan zorgen als je dit te vaak gebruikt. Denk aan een penis die permanent stijf blijft.

4. Kreeft

De kreeft is zeer lustopwekkend. Eet je regelmatig kreeft, dan zullen er verschillende stoffen je lichaam binnenkomen die zorgen voor meer lust. Bestel dan ook eens wat vaker kreeft in een restaurant of haal verse kreeft.

5. Truffels

De truffel is een ondergrondse zwam die veel met de oester gemeen heeft. Zo beschikken ze over vrij veel proteïnen en bestaan ze voornamelijk uit water. Truffels zorgen ervoor dat je je meer opgewonden gaat voelen en worden dan ook veel toegepast om een sterkere seksdrive te creëren.

6. Knoflook

Knoflook staat al sinds de tijd van de Grieken en Romeinen bekend als lustopwekkende voeding. Eet je regelmatig knoflook, dan wordt je bloedsomloop beter gestimuleerd. En een betere doorbloeding van je lichaam zorgt weer voor fijnere seks.

7. Honing

Honing werkt erotiserend en beschikt over diverse voedzame bestanddelen. Denk aan mineralen, enzymen, aminozuren en vitamine B-complex. De combinatie van deze bestanddelen prikkelt jouw zintuigen volop.

8. Kaviaar

Kaviaar bestaat voor ruim 30% uit eiwitten en is daarmee zeer voedzaam. Omdat kaviaar verschillende lustopwekkende stoffen bevat, heeft het voedsel altijd bekend gestaan door de belangrijke plek die kaviaar in het voortplantingsproces heeft.

9. Paling

Paling zorgt ervoor dat zowel je blaas als genitale zones geprikkeld worden. Ook staan vissen over het algemeen als zinnenprikkelend bekend. Eet je regelmatig paling, dan zal jouw seksleven er ongetwijfeld op vooruit gaan.

10. Asperges

Asperges zorgen ervoor dat de hoeveelheid uitgescheiden urine hoger wordt. Ook worden je urinewegen geprikkeld. Omdat het zowel fosfor als kalium en calcium bevat, wordt jouw seksuele energie sterk verhoogd. Eet echter niet teveel asperges, omdat dit er juist voor zorgt dat je geile gevoel afneemt.

Meer van onze top 10’s?

Meer top 10’s lezen? Bekijk ook eens onze andere artikelen over seks en relaties.

Recente blog artikelen

Welk orgasme bereik je met welke vibrator?
Dildo ideeën
De beste seksspeeltjes voor vrouwen
De beste seksspeeltjes voor mannen
Bekkenbodem trainen
Tips om je partner te laten weten dat je van hem/haar houdt