Voorspel tips

De beste voorspel tips lees je hier!

Zoek je de beste voorspel tips? Er wordt lang niet altijd voldoende tijd en aandacht besteed aan het voorspel. Dit terwijl een goede warming up juist meer voor de seks doet. Hoe kun je samen optimaal genieten van het voorspel? Wij hebben het een en ander uitgezocht en  enkele tips voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en geef jouw seksleven een boost met onze voorspel tips. 

Geef elkaar een sensuele massage

Door elkaar tijdens het voorspel een sensuele massage te geven, zul je geweldige seks hebben. Zorg er daarom voor dat je goede massage olie in huis hebt, doe wat kaarsjes aan en masseer je partner. Om het nog spannender te maken, kun je tegen je partner zeggen wat hij of zij moet doen. Voeg er eventueel ook een vibrerend seksspeeltje aan toe, zodat je de erogene zones van elkaar kunt verwennen. Van de tepels tot de oren tot aan de geslachtsdelen zelf. Reken er maar op dat jullie erg opgewonden zullen raken.

Voorsepl tips - fourth paragraph

Zorg voor een lange aanloop

Goed voorspel kan een lange aanloop hebben. Hoe lang is geheel aan jou. Je kunt in de middag al sexy berichtjes sturen naar je partner en elkaar zo opwarmen, om vervolgens thuis het voorspel op te pakken. Of streel je partner gedurende de dag meerdere keren als hij of zij langs je loopt en raak eens ‘per ongeluk’ het geslachtsdeel aan. Zo zal de opwinding steeds meer toenemen met erg lekkere seks als gevolg.

Experimenteer met seksspeeltjes

Experimenteer tijdens het voorspel met seksspeeltjes. Niet alleen doen jullie zo allebei nieuwe ervaringen op. Je leert ook wat zowel jij als je partner fijn vinden. Des te meer jullie over elkaar op seksueel gebied leren kennen, hoe leuker het in de slaapkamer zal worden. Ook buiten de slaapkamer om zullen jullie je meer met elkaar verbonden voelen. Probeer bijvoorbeeld de Satisfyer Endless Fun uit. Dit veelzijdige speeltje zorgt voor ongekende sensaties. 

Dirty talk

Je kunt tijdens het voorspel ook dirty talk toepassen om elkaar nog meer in de mood te brengen. Fluister in de oren van je partner wat je met hem of haar wilt doen of vertel wat je grootste fantasie is. Je kunt ook voordat je bij elkaar in de buurt bent elkaar opwinden met pikante berichtjes via de smartphone. Wedden dat jullie niet kunnen wachten om elkaar straks te zien? 

Stop heel even en ga dan weer door

Om samen nog meer opgewonden te raken, kun je ook even stoppen met het voorspel om vervolgens weer door te gaan. Stop niet plotseling met het voorspel, maar stop bij elke stap in het voorspel heel even. Zo zullen jullie nog meer naar elkaar gaan verlangen en worden jullie helemaal wild.

Experimenteer samen met je partner met onze voorspel tips en ontdek welke tips het meeste voor jullie doen.

Uitgelichte afbeelding

Voorspel tips - main image

Recente blog artikelen

Top 5 vibrerende cockringen
Welk glijmiddel kies ik
De beste Kerstcadeau tips
Womanizer DUO